reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja planuje wrocic w czerwcuu lub lipcu, ale zobaczymy. Patrish faktycznir lepiej odczekac do 6 mca tak mowi mi lekarka i polozne.
Patrish tez bym chciala drugie choc obawiam sie, ze przy kp to trudniejsze

Ja wracac nie mam gdzie bo umowa mi się skonczyla wraz z dniem porodu. Ale jakoś okropnie się nie przejmuję bo nie lubiłam tej pracy. Jak warunki finansowe nam pozwolą to chciałabym zostać z małą 1,5 roku w domu.

Ja wzięłam rok macierzyńskiego plus mam dużo zaległego urlopu, więc pewnie posiedzę w domu gdzieś do listopada, a potem, jeśli nic się nie zmieni, będę chciała oddać małą do żłobka, pewnie prywatnie.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiola Inka super ze chcecie jak najdłużej siedzieć z maluchami :biggrin2: będziemy mialy przez ten rok wiele tematów związanych z ich rozwojem do przedyskutowania

Pati a ta opiekunka na cale osiem godzin- jak to u Was wygląda finansowo bo w Polsce pewnie 3/4 pensji bym musiała oddać na opiekunke

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie nie wiem bo pewnie też większą część pensji będę musiała jej oddać a jeszcze zobaczymy jak to będzie...

Do góry