reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Ja planuje wrocic w czerwcuu lub lipcu, ale zobaczymy. Patrish faktycznir lepiej odczekac do 6 mca tak mowi mi lekarka i polozne.
Patrish tez bym chciala drugie choc obawiam sie, ze przy kp to trudniejsze
Patrish tez bym chciala drugie choc obawiam sie, ze przy kp to trudniejsze
Dzidzianapokładzie
Ja wracac nie mam gdzie bo umowa mi się skonczyla wraz z dniem porodu. Ale jakoś okropnie się nie przejmuję bo nie lubiłam tej pracy. Jak warunki finansowe nam pozwolą to chciałabym zostać z małą 1,5 roku w domu.
Wiol86
Ja wzięłam rok macierzyńskiego plus mam dużo zaległego urlopu, więc pewnie posiedzę w domu gdzieś do listopada, a potem, jeśli nic się nie zmieni, będę chciała oddać małą do żłobka, pewnie prywatnie.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
patka90.02
No wła$nie nie wiem pewnie opiekunka jakaś choć bardzo nie chcę.Pati a jak ty wrócisz do pracy to kto będzie z mala ?
Ja tez roczny macierzynski i przyznam ze wcale mi sie nie spieszy do pracy. Chcialabym sie nacieszyc tym malcem jak najdluzej...
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiola Inka super ze chcecie jak najdłużej siedzieć z maluchami będziemy mialy przez ten rok wiele tematów związanych z ich rozwojem do przedyskutowania
Pati a ta opiekunka na cale osiem godzin- jak to u Was wygląda finansowo bo w Polsce pewnie 3/4 pensji bym musiała oddać na opiekunke
Pati a ta opiekunka na cale osiem godzin- jak to u Was wygląda finansowo bo w Polsce pewnie 3/4 pensji bym musiała oddać na opiekunke
Ostatnia edycja:
PerseaNigra
Ja mam nianie ktora przychodzi na pare godzin w tygodniu do starszej corki. Bierze 12 zl za godzine. Jakbym chciala zostawic ja z dwojka na pelen etat to 3000
reklama
patka90.02
No właśnie nie wiem bo pewnie też większą część pensji będę musiała jej oddać a jeszcze zobaczymy jak to będzie...