reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny jakie zaszetki macie na laktację? Moja mama przylatuje w przyszłym tygodniu to moze by mi je kupiła, bo mi bez ssaka na cycu laktacja sie zmniejsza:(

reklama
Ja narazie na brak pokarmu nie narzekam obywa się bez ściągania i herbatekMoja Polozna tez mówiła ze pokarm nie ma nic wspólnego z tym co jemy wiec mogę jeść wszystko ale staram się nie przesadzać jem tylko mięso gotowane kawa sporadycznie czekolada okazjonalnie wole raczej zjeść biszkopta lub herbatnika

Czytam was regularnie dziewczyny tylko ciężko mi pisać ta moją dwójką. Maluchy dziś nawet dały mi pospać od 22 pobudka o 3,6 i 9 :) ale wnnocy zaraz zasypialy także nawet się wyspałem. Starsza córka jest u dziadków na wsi także troszkę mam spokojniej i ona ma atrakcje :) a dziś w nocy śpię cała bo mój mąż robi wszystko przy dzieciach wiec on je w nocy ogarnie, a ja wyspie się na zapas :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny, herbatki pije ale poproszę mamę o te saszetki
Kamila zazdroszcze meza:) moj tez zajmuje sie małym tylko czasem na odwrót, jak mały beczy ze jest głodny ten go przebiera a jak ma mokro to mu butelkę wpycha do buzi... Jak mu mowię o co chodźi to sie wkurza ze sie przemadrzam ale to ja siedze z małym 24 na dobę i wiem lepiej;) . Musze mu pozwolić tatusiowanic i poznać małego lepiej ale jak człowiek zmęczony to po prostu chce troche spokoju.

I mnie rozłożyło gardło boli i katar co zrobić żeby nie zarazić maluszka? Ja w sumie też pospałam od 22:30 do 6:30 ale co 2h pobudka na jedzenie.

Moja Julka podczas ubierania na spacer krzyczy wniebogłosy, oczywiście najgorsza jest czapka ;) Pytanie czy wasze dzieci tak strasznie krzyczą też w innych sytuacjach? Moja mała krzyczy jak tylko coś jest nie po jej myśli - odkładam ją na kocyk lub do łóżeczka, a akurat chce być na rękach i jest płacz na maksa, jakby nie wiadomo co się działo.
Ten tydzień na maksa dał mi w kość, mam nadzieję, że to naprawdę skok rozwojowy i lada dzień minie.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiol, bedzie lepiej:)
Moja córa była okropna, wiecznie sie darla, rzadko spała nawet w nocy do 7 msc, wieczny terror! A wyrosła na grzeczna dziewczynkę:)
Maz sie śmieje ze za to mały da nam popalić jak podrośnie bo na razie jest spokojny

reklama
Do góry