reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Wiola moja też taka histeryczka, ale u mnie to raczej nie skok tylko po prostu taki egzemplarz. mam nowe zmartwienie :p moja na brzuchu nie podpiera sie na przedramionach tylko na dloniach

reklama
Na dłoniach? A to akrobatyka ;) moja właśnie delikatnie sygnalizuje raczej, najgorsze jest ubieranie i jak jest już mocno zmęczona a nie może usnąć to taki bezsilny placz i jeszcze czasem jak jest już mocno głodna ;)
Mój małżonek teraz tęskni za nami, wydzwania codziennie, nudzi mu się samemu, ale wydaje mi się czasem że ma więcej cierpliwości niż ja. Jak mała ma zły dzień to on ją lula i buja w nieskończoność, ja bardziej się denerwuje z bezsilności.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Jurczu moja jak jest nawet troche glodna to tak sie drze, że ho ho..
No wiesz, ugiete lekko rece i glownie na dloniach bo lokcie nie leżą. Czasami jak nie wyciagnie rąk to podnosi główkę wyjorzystujac mięśnie karku i kregoslupa, muszę wtedy sama jej wyciągnąć rączki wtedy zaczyna sie podpierac

Ostatnia edycja:
Chyba potrzebuje żeby ktoś mnie opierniczyl bo sama widzę, że się doszukuje. Wszystko przez tą rehabilitację ona mi budyń z mózgu zrobiła

Zacznij cieszyć się dniem i dzieckiem i nie szukaj powodu do zmartwień. Jak mają być to przyjdą same. W ten sposób stajesz się nerwowa i dziecko to czuje i może właśnie płakać i reagować właśnie kolką itp. Jest zdrowa i tym się ciesz

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry