reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Jeju przerazilam się jak Was na początku czytałam, ja kładę mała tylko w pałacu i grubszy kocyk. No dnie gondolki mam taki większy kocyk złożony ze jest na spodzie i jeszcze okrywam nim mała. Na spacery też tylko pajac, gruby kombinezon, ten kocyk z dna i jeszcze mam taką małą kołderkę. U mnie też mała wczoraj cały dzień nie spała i noc ciężka ale dzis już jesteśmy u dziadków i śpimy razem :) mała pięknie zniosła 3h podróż i od 21 już słodko śpi ;)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Jurczux a bez body na spacer? Kurcze samego pajacyka to bym się bała, jednak dziecko się nic nie rusza :-) ja ubieram body zawsze, na to kaftanik i spodnie, na to jeszcze sweterek i kombinezon i kocyk :-) w domu wiadomo inaczej ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

A próbowałaś np położyć go na siebie ale bez swojego ubrania? Żeby leżał na Twoim ciele bezpośrednio? Albo trzymać go na rękach na brzuszku, żeby ręce i nogi sobie dyndały ?

No tak po 22..kilka razy na godz patrzalam przez sen bo sie maly czasem wiercil ale spal dalej budze sie a tu ta godzina!:)
Ale kurde wkurza mnie ze mam piersi takie miekkie caly czas z dwoch musze malego nakarmic bo najesc sie nie moze,tyle godz bez karmienia zawsze piersi mi sie tak mocno napelnialy a od trzech dni slabo..

A próbowałaś np położyć go na siebie ale bez swojego ubrania? Żeby leżał na Twoim ciele bezpośrednio? Albo trzymać go na rękach na brzuszku, żeby ręce i nogi sobie dyndały ?

wypróbowałam noszenie tulenie leżenie na brzuszku leżenie w bujaczku zmianę pieluszki ubranka ciepły termos i nic :( myślałam ze "rozszarpie"- mały terrorysta nie chciał zasnąć)

przedwczoraj włożyłam do łózka i sie do niego przytuliłam i zasną ale o 24 i kurde wczoraj było to samo 24 i oczy zamknięte, mi to ogólnie by nie przeszkadzało mogę sobie tak funkcjonować bo do 15 jest spokojny spanie jedzenie przebranie jakaś godzinka aktywności:) i spacer ale po 18 to w niego wstępuje jakiś diabeł w brzuchu było tak samo - to nocny MAREK i kurde tak mu zostalo

reklama
Patrish a spróbuj wieczorem dać mu mm może dlA tego taki jest bo wieczorem bardziej odczuwa się głód. Mój jAK tak właśnie ma ze jak nie poje to niewiadomą co z nim począć choć już coraz mniej takich sytuacji bo się już jego nauczylam dosłownie

Do góry