reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
I ja się dołączam, Kamila życzę szybkiej poprawy i dużo zdrowia dla maluszków. Dziewczyny, dzisiaj odkryłam, że ubranka które trzymałam na jakieś okazje czy wyjścia i nigdy nie zostały ubrane już są za małe... Moja dziewczynka urodziła się dość duża - 55 cm, wczoraj u lekarza miała już 59 nie sądziłam, że noworodki tak szybko rosną! Czy u Waszych maluchów są już jakieś zmiany zachowania? Uśmiechy, rozglądają się za Wami, obracają w stronę głosu? :) Ostatnio mojej włączyłam karuzelę, ale niestety nawet jej nie zauważyła :)

Moja wodzi juz wzrokiem za przedmiotami na glos raczej bie reaguje. bylismy u lekarza i na kolki mam dawac simplex co 2,5 h po piec kropelek

Moj jak mowi tata lub ja slucha i delikatnie glowke albo wzrok przesuwa w strone skad dichodzi glos, juz rozpoznawac zaczyna.
A pojedzeniu jak zadowolony usmiecha sie niewiem czy swiadomie czy nie ale dosc czesto.
Wiki a juz dawalas simplex wczesniej malej? ja jak go meczylo to czasem dalam simplex za espumisan.

Ja mam ciagle problem z ubrankami na poczatku szybko chociaz pajace na 56 dokupowalismy a maly ur sie 58 a juz od 1,5 tyg za male sa te 56 teraz 62 nosimy i w sam raz wszystko.

Tak ja od jakiegos czasu uzywam simplex zamiast espunisan i bede dawac jej teraz co 2.5h moze bedzie lepiej. czekamy na kuriera i zbieramy sie na spacerek. moja dzis konczy miesiąc.zamowilam jej ksiazeczki kontrastowe :)

reklama
Wiktorka a co to są te bajeczki kontrastowe? :) Ja małej daje espumisan 100 ale nie wiem czy to trzeba dawać regularnie? Bo ja podaje tylko w momencie zaczynającej się kolki... Najśmieszniejsze z tymi ubrankami jest to, że rozmiar rozmiarowi nierówny, mam takie body 50 które ubiore a mam takie 62 które już są małe i bądź tu człowieku mądry :)

Do góry