reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Śliwka czy oby napewnosi masz 40 bo ja też mam i na ulotce pisze mi coś innego 4 razy dziennie po od6-13 kropli albo 2 razy dziennie 13-25 kropli z tego co mi się kojarzy to 5 kropli to chybardzo przy espumisan 100 ale nie jestem pewna bo go nie mialam

Miałam wczoraj okropny dzień moje dziecko ciągle płakało a ja razem z nią wieczorem sie poddałam i dałam jej mm i był spokój poprostu była głodna czy myślicie że moje mleko jej nie wystarcza?

U mnie ciężka noc moze z dwie godziny spala w łóżeczku reszte niestety z nami.
Bolał ja brzuszek i dopiero zaczęła pierdziec po godzinnym masażu.

reklama
Ja już mojej nie odkładać nawet do łóżeczka po 23 bo już padam i jest spokój. No normalnie mogę powiedzieć że jest wstaje tylko raz do dziecka w nocy, bo jak ona zaśnie o północy to się budzi tylko na jedzenie koło 3 i zasypia dalej, ale jak chce ją odłożyć to już się budzi i nie śpi 2-3h. A byłam największym przeciwnikiem spania z dzieckiem...
Ja dziś Idę do lekarza z mała bo mnie Kamila wystraszyła tymi pluckami a moja mala charczy jakoś dziwnie szczególnie w nocy od soboty więc muszę sprawdzić dla swietego spokoju.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry