reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Śliwka czy oby napewnosi masz 40 bo ja też mam i na ulotce pisze mi coś innego 4 razy dziennie po od6-13 kropli albo 2 razy dziennie 13-25 kropli z tego co mi się kojarzy to 5 kropli to chybardzo przy espumisan 100 ale nie jestem pewna bo go nie mialam

Miałam wczoraj okropny dzień moje dziecko ciągle płakało a ja razem z nią wieczorem sie poddałam i dałam jej mm i był spokój poprostu była głodna czy myślicie że moje mleko jej nie wystarcza?

U mnie ciężka noc moze z dwie godziny spala w łóżeczku reszte niestety z nami.
Bolał ja brzuszek i dopiero zaczęła pierdziec po godzinnym masażu.

reklama
Ja już mojej nie odkładać nawet do łóżeczka po 23 bo już padam i jest spokój. No normalnie mogę powiedzieć że jest wstaje tylko raz do dziecka w nocy, bo jak ona zaśnie o północy to się budzi tylko na jedzenie koło 3 i zasypia dalej, ale jak chce ją odłożyć to już się budzi i nie śpi 2-3h. A byłam największym przeciwnikiem spania z dzieckiem...
Ja dziś Idę do lekarza z mała bo mnie Kamila wystraszyła tymi pluckami a moja mala charczy jakoś dziwnie szczególnie w nocy od soboty więc muszę sprawdzić dla swietego spokoju.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry