reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Jurczux moja mała też robi bardzo czesto kupki i takie kleksiki ja mysle ze to normalne...
Wiktorka o jakich patyczkach mowisz?
My wczoraj w szpitalu byliśmy z małą odnośnie tej żołtaczki i okazało sie że poziom tego na b jest 10 czyli powiedzieli ze ok. Uff jaka ulga ale mamy ka obserwować.

reklama
Patyczki wini czy cos podobnego, wklada sie dziecku do pupy i wsztstkie gazy schodzą od razu, ajak jest problem z kupka to sie wyproznia od,razu. Calkowicie bezpieczne i maja ogranicznik. Wczoraj uzylam pierwszy dziecko w minute spokojne

Dziewczyny, katastrofa! Złapałam rotawirusa od męża :( Od nocy biegunka, wymioty, gorączka i ogólne osłabienie. Nawet boję się małą wziąć na ręce bo boję się, że jej nie utrzymam. Strasznie się boję, żeby na nią nie przeszło :(

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

A one też mają funkcję ustawienia na jakiś czas? Bo ja z kolei nie chce dziecka przyzwyczaić, że zawsze coś gra czy szumi :-)

I jeszcze jedno czy takiemu maluchowi mogę już pozytywkę włączyć??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A one też mają funkcję ustawienia na jakiś czas? Bo ja z kolei nie chce dziecka przyzwyczaić, że zawsze coś gra czy szumi :-)

I jeszcze jedno czy takiemu maluchowi mogę już pozytywkę włączyć??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Szumisia wlaczasz szumi 40 min chyba ze ma cry sensor to gdy dziecko zaplacze sam sie w trybie czuwania wlaczy,a i wylaczyc mozesz w kazdej chwili.

Wiol szybkiego powrotu do zdrowia !
u mnie co slysze jakies biegunki wymioty panuja az strach wyjsc ze zdrowym dzieckiem.

Do góry