reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Jurczux moja mała też robi bardzo czesto kupki i takie kleksiki ja mysle ze to normalne...
Wiktorka o jakich patyczkach mowisz?
My wczoraj w szpitalu byliśmy z małą odnośnie tej żołtaczki i okazało sie że poziom tego na b jest 10 czyli powiedzieli ze ok. Uff jaka ulga ale mamy ka obserwować.

reklama
Patyczki wini czy cos podobnego, wklada sie dziecku do pupy i wsztstkie gazy schodzą od razu, ajak jest problem z kupka to sie wyproznia od,razu. Calkowicie bezpieczne i maja ogranicznik. Wczoraj uzylam pierwszy dziecko w minute spokojne

Dziewczyny, katastrofa! Złapałam rotawirusa od męża :( Od nocy biegunka, wymioty, gorączka i ogólne osłabienie. Nawet boję się małą wziąć na ręce bo boję się, że jej nie utrzymam. Strasznie się boję, żeby na nią nie przeszło :(

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

A one też mają funkcję ustawienia na jakiś czas? Bo ja z kolei nie chce dziecka przyzwyczaić, że zawsze coś gra czy szumi :-)

I jeszcze jedno czy takiemu maluchowi mogę już pozytywkę włączyć??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A one też mają funkcję ustawienia na jakiś czas? Bo ja z kolei nie chce dziecka przyzwyczaić, że zawsze coś gra czy szumi :-)

I jeszcze jedno czy takiemu maluchowi mogę już pozytywkę włączyć??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Szumisia wlaczasz szumi 40 min chyba ze ma cry sensor to gdy dziecko zaplacze sam sie w trybie czuwania wlaczy,a i wylaczyc mozesz w kazdej chwili.

Wiol szybkiego powrotu do zdrowia !
u mnie co slysze jakies biegunki wymioty panuja az strach wyjsc ze zdrowym dzieckiem.

Do góry