reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dzieki dziewczyny:)
Krwotok nie był duży, w dodatku po pierwszym porodzie i krwotoku oni byli przygotowani od razu dostałam jakies zastrzyki, teraz męczę moja polozna zeby mnie wieczorem puścili do domu, bo maz nie moze zostać dłużej musi zając sie starsza córa ale chyba marne szanse

reklama
Dzidzia ja unikam cytrusów orzechów czosnku cebuli surowej. .. napojów slodzonych gazowanych ale to już w ciąży nie piłam... czasami szklankę coli czy warke 0% wypije :)
No i to chyba wszystko. .. czego unikam a resztę jem normalnie :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tylko póki co nie jem orzechów. Resztę jem :-)

(Tzn napojów gazowanych od lat nie pije więc jakby to dla mnie naturalne)
Ogólnie nie ma w tej chwili diety kp ale jeżeli się na wątpliwości to położna mi radziła jeść takie produkty przed południem aby w razie co mieć pewność czy dane rzecz coś zmieniła . W nocy wiadomo tragedia jakby coś było...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja uwazam na to co jem pije wode,soki owocowe,herbatke z malin.
Jak w zeszlym tyg zrobilam spaghetti i dodalam pol cebulki i dwa zabki czosnku odczulismy to kolka malego i placzem do samego rana dlatego zauwazylam ze jak jem z glowa to jest jak narazie ok.
Grzybow i ciezkich i wzdymajacych potraw lepiej unikac

reklama
Pije wode i herbaty i pół kawy rano. Nie jem orzechow, cytrusów, cebuli, czosnku, nie jem nic smazonego, staram sie jesc pieczone i na parze. nie jem czekolady ciemniej i nic z kakao. I staram sie nie jesc nabialu

Do góry