reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny czy wsze dziexiatka tez maja dziś taki ciężki dZien masakra mój poprostu śpi pod 10 15 minut i muszy go cały czas na rękach lulac nie ma żadnej kolki ani brzuszek nie boli nie prezy się kupe zrobił w nocy nawet dwie jak uśnie polożenił czy w łóżeczku czy w bujaczku i zaraz sie budzi może mieć na to wpływ herbatka ?

reklama
Beatka akurat czosnek nie jest wskazany bo zmienia zapach Twojego ciała i to dzieciom ponoć bardzo często przeszkadza.

Ja kawę pije, nawet już dwie dziennie. W ciąży piłam teraz tym bardziej.
Wiadomo jak ktoś się obawia to niech uważa na dietę.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez bardzo uwazam na to co jem i choćbym jadla to samo cały czas to Mała raz ma kolkę a raz nie...już sama nie wiem. Niby espumisan nam poma g a ale dzisiaj wieczorem miala najgorszy atak kolki do tej pory a jadlam dokładnie to samo co wczoraj :-(

Hej :) dawno mnie nie było. Moje zapalenie piersi już mija, bolało ale najgorsza ta wysoka gorączka... 39-40 przez 4 dni, nawet rano nie spadała. Nie wiem czy przez to też moja mała się nie najadala ale darla się i chciała do cycka non stop więc moja teściowa dobra rada stwierdziła że dlatego że zbyt często robi kupkę... No fakt bo kilka razy dziennie i często w każdej pieluszce jest mały Kleks ale to chyba dobrze. Mówię teściowej że lepiej żeby załatwiła się kilka razy dziennie niż miałaby raz w tygodniu, na co ona, że gdyby załatwiła się raz w tygodniu to dobrze bo by to znaczyło że przyswaja cały pokarm... Bez komentarza.

Ja się staram nie jeść tylko wzdymajacych.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie czy wasze dziexiatka mają w domu zakładane czapeczki takie cieniutkie?dziś mi siostra zwróciła uwagę czemu nie zakładam szymkowi czapeczki w domu

reklama
Dziewczyny kupcie te patyczki do pupki na prawde ratuje zycie w kryzysowych sytuacjach przy duzych wzdeciach. Jurczu masakra komentarz tesciowej!
Swistak jak w domu cieplo to po co czapeczka?-my nie zakladamy.

Do góry