reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Jurczux zdrówka życzę. Ziabusia moje dziecię tez uparte 3 godzinny spacer nic nie pomógł. 31.10 mam się zgłosić do szpitala i boję się że wszystko rozegra się cesarką 1.11. Nawet nie wiem ile waży bo juz usg nie chcą robić. Bo trzy juz były na NFZ. A już w 32 tygodniu 2600g ważyła. To teraz chyba z 4000g bo w ciągu 2 tygodni przybyło mi 1,5 kg ale tylko widać po brzuchu. Ja nerwowo się wykoncze.

Jurczuk popieram Kamila jak najszybciej do szpitala niech zbadaj bo u mnie właśnie koleżanka przez takie coś to jedna nogavna tamtym świecie już była bo dostała otrzewnej niech zbadaj a i usg zrobią może to nic złego ale trzeba się zbadać

To u mnie dziś masakra młody śpi po godzinę i to z wielkim trudem tak po 1.5 godziny lalunia od wieczora tak się dzieje mało co spałam wyglądam jak zombi i teraz tez go lulam bo nie może usnac a ryk jest taki jak by ktoś go ze skóry obierał

reklama
Świstak, u mnie podobnie, tylko spanie było po aż 2 godziny.
Dziewczyny, które mają już maluszki, czy wasze dzieci mają coś takiego jak aktywne czuwanie? Mam na myśli okresy, w których nie śpią, po prostu grzecznie sobie leżą i coś tam obserwują? Moja jak złożyć cały dzień do kupy ma może z pół godziny tak, a dzisiaj kończy już 6 tygodni! Czasem się martwię, że przez to będzie się jakoś gorzej rozwijać, bo jakby nie patrzeć nie ma czasu przyjmować zbyt wielu bodźców, a ja nie mam kiedy jej stymulować (bo tylko je, śpi lub marudzi) :(

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry