reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja tez sie martwię o moje starsze dziecię, chociaz ona to juz stara baba ciagle jest moim małym przytulaskiem:)

Dobre Wiktorka chyba większość ludzi bez dzieci tak mysli, moj juz wie co i jak wiec sie cieszy ze mały ciagle w brzuchu siedzi:)

Jeśli mam być szczera to też myślałam,że z takimi małymi dziećmi jest troche łatwiej ale moja to już śpi po 15 min i się budzi... Nic zrobić nie mogę.

A ja już po wizycie. Małej nie śpieszy się na świat. Jak do 29.10 nic nie wyniknie to na 31.10 mam sie zgłosić do szpitala. Masakra dla mnie.

Wiki moj naprawde duzo mi pomaga ale go rozumiem ze rano wstaje praca duzo jezdzi i dzis poszedl polozyc sie do drugiego pokoju spac a my z malym jakos dalismy rade.
Chociaz nie powiem ze chcialabym zeby on mial cyca i jedna noc malym sie zajal a ja bym poszla pospac.
U Nas przewaznie jest karmienie ok 23 z przewijaniem itd trwa z godz do poltorej potem pospi do ok 3 pobudka i znow leze karmie noszę do odbicia zasnie jest ok 4,30 i spi do max 7 i znow karmienie itd on jak z budzikiem co dwie dwie i pol godz sie budzi.

Zuza ja tez mam wywołanie:( damy rade, a moze samo sie ruszy:)

Betka to dobrze ze Bartus je regularnie, zobaczysz te przerwy beda sie pomału wydłużać :)

reklama
Do góry