reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
mam to be tak inaczej by mi wypisu nie zrobili, malemu tentno spadalo w okresach calkowitego bezruchu i snu d o 65 -67 norma jest 80 ale w zwiazku z tym ze to sporadyczne spadki a w okresach ruchliwych maly jest wszystko oki wypuszczono nas ze szpitalu

mam spokojne dziecko, pediatrze sie takie d\iecko dobrze bada bo on lerzy spokojnie nawet przy zastrzykach bywalo z e nie plakal

Patrish a ten spadek podczas snu nazwali to jakoś profesjonalnie? I czy masz za pół roku wizytę kontrolna u kardiologia?

Betka ja podaje delicol od wczoraj. Także nie wiem czy jest dobry czy nie. Ale poleciła mi go znajoma ze ponoć super. Zobaczymy. Za tydzień znajomy ma mi przywieźć sab simplex bo mieszka w Niemczech wiec będę miała na wszelki wypadek. ..
Jejku to mój aż tyle nie płacze. Mi jest go żal bo strasznie krzyczy i się prezy przed puszczeniem bąka. .. położna mówiła ze to przez to ze małe dzieci niektóre nie potrafią rozluźnić zwieraczy jak trzeba i stad spina...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mi koleżanka wcześniej przywiozła te krople z Niemiec, a potem trafiłam na taki artykuł : Link do: Tatowym Okiem: sab simplex kontra Espumisan, Bobotic, Infacol, Gastrosil, Lefax - obalam mity
I TO PRAWDA [emoji12] Także kupuje Espumisan i podaje dawkę jak dla niemieckiego dziecka :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktorka poczytaj sobie o HNB. Moja córa też taka była, ba dalej jest. Moja już w korytku w szpitalu nie chciała sama leżeć. I szczerze liczę na to, że synek jednak nie będzie potrzebował takiej bliskości, bo dwulatka w domu ;)

Cowisnia mam to samo. Plus do tego cały piątek lekkich regularnych skurczy , niezależnie od pozycji i pryszniców. I co? I nic ;) a do terminu 10 dni.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Oj kochana zycze Ci najlepiej ale jeśli chodzi o chlopcow to chyba sie przeliczysz bo zazwyczaj to ogromne rozkoszniaki przytulaki.

Mam te same obawy. Starszak ma takie potrzeby...
Baseny, narty, rolki,koledzy, place zabaw, nie wiem czy nadze, czy dam rade zadowolic starszaka majac malucha.
I jeszczy wytulic, wysmyrac, i bajki poczytac.
Mysle zeby zrezygnowc z prania, sprzatania i prasowania. Obiady bede gotowac.

reklama
Do góry