reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Diune witaj

Neilaa jaka bedzie roznica wieku?

Ewelinka jak bez usg? Ja chodze prywatnie wiec mam co wizyte robione

no nie wiem właśnie ;P no ja też chodzę prywatnie do luxmedu, ale lekarz mi powiedział, że pierwsze usg dopiero w marcu mam robić... i będą w sumie 3. Tak właśnie myślałam że bez usg się nie da ;P szkoda, bo w takim układzie ja zobaczę serduszko dopiero za 2 miesiące.

ja prywatnie też prawie co wizytę.
Ewelinka, serduszko można posłuchać bez usg, wystarczy żeby lekarz miał detektor tętna płodu. Ale jeśli będziesz mieć tylko 3 usg jak na nfz to wątpię żeby lekarz słuchał serduszka detektorem, z resztą detektorem na początku jest bardzo trudno znaleźć tętno płodu

u mnie los też wziął sprawy w swoje ręce, jeszcze nie wiem czy się cieszyć czy płakać. Dosłownie miesiąc temu dyskutowaliśmy o kolejnym dziecku, serce chciało bardzo mocno, ale uznaliśmy że nar azie nie możemy sobie na to pozwolić, a tu taka niespodzianka, no nie wiem jak to się stało

Hej no to chyba jestem i ja :-)
Dzisiaj zobaczyłam dwie kreski i mam nadzieję szczesliwie dorwać z wami do końca.
Jestem Ania i za dwa tyg kończę już 26 lat :-)
Mamy synka 16 mc z września 2014 :-)
Termin z OM wypadałby na 10 Października

reklama
Do góry