reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

A ja to chyba do listopadowych mam sie powinnam zapisać:) żadnych oznak porodu, czuje sie swietnie, masażu szyjki polozna nie zrobiła bo szyjka długa, zamknięta :) 4 dzien po terminie. Córa sie stresuje żebym w Halloween nie rodziła bo jak ona na żebry bedzie chodziła:)

reklama
Patka dobrze że już wszystko ok z małą. Cowinisia gratuluję :) Ja nadal nierozpakowana mała mnie non stop boksuje. Ja już nie wytrzymam tego czekania. W poniedziałek mam wizytę może coś się wyjaśni. Jeszcze z tych nerwów to mi serce zaczyna przystawać.

Ja też wysiadam, czemu to moje dziecko ciagle placze?
Juz kiedy wraca mi nadzieja,vze bedzie ok to ta znow zaczyna, nawet na spacer wyjść nie można. Psychicznie jestem zmeczona, czy ja naprawdę jestem taką zła matką?

Wiktorka mam to samo jak już jest trochę lepiej to za chwile płacz bez powodu... Moja dzisiaj prawie wcale nie spi. Czesto jej sie ulewa już sama nie wiem...

U mnie jest to samo, małe dzieci chyba tak już mają i nie ma co szukać przyczyn. Odliczajmy do końca tych pierwszych trzech miesięcy, w końcu musi być lepiej!
Patka, moja też ulewa, podejrzewam, że to dlatego że dużo i łapczywie je. Gdyby coś było nie tak to zakładam, że płakałaby przy cycu, a tym czasem ona jedząc jest najszczęśliwsza na świecie.
Ja mam dziś dobry humor, bo wczoraj udało mi się posiedzieć z mężem i obejrzeć film (z małą śpiącą na rękach oczywiście), no i mamy weekend i nie jestem sama z nią w domu :):):)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Boze dziewczyny u nas dopiero drugi tydzien, gdzie to jeszcze do 3 miesiecy... o ile nie zwariuje do tego czasu. Jedno jest pewne chocby nie wiem co nie chce wiecej dzieci. Nigdy. Moj tez zmeczony, najgorsze że ona tylko przy cycu i jemu przykro, ze własna córka na rekach mu płacze.

Dzis na dworze darla sie z 15 min o nic tak na prawdę. Juz nie wiem co robić, nakarmiona, przewinieta, wykochana i o co jej kurde chodzi... boje się teraz że nalykala sie tego mroznego powietrza i bedzie chora. Macierzyństwo jest ciężkie, w ciul ciężkie. Kiedy zaczną się te radości, usmiechy i uczucie szczęścia ?

reklama
Do góry