tekila85
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzidzianapokładzie może do wtorku samo się rozkręci, bądź dobrej myśli. Ja mam jutro się stawić w szpitalu rano i dziś od samego rana ryczę jak małe dziecko, nie potrafię się uspokoić, w życiu się tak nie bałam Wolałabym żeby samo się zaczęło, bo im więcej czytam na temat wywoływania porodu tym jestem coraz bardziej załamana
Dam znać po wizycie. Wit k to chyba nie można odstawić przy kp. A żelazo jeśli profilaktycznie dostaje to odstaw i powinno być lepiej. Ja jeden dzień nie podałam aby sprawdzić i wtedy noc przespana była :/ ale oni muszą bo krew słaba. Jutro powtarzamy morfologie i liczę na to ze lepiej będzie.Kamila, z nieba mi spadłaś - nie pomyślałam o suplementach! Julka bierze żelazo i witaminę K z tych bardziej podejrzanych. Dzisiaj odstawiam i zobaczymy. Napisz mi proszę co położna powiedziała.
Pytałam o jedzenie, bo gdzieś przeczytałam że w czasie ataku kolki dzieci nie chcą nawet jeść a moja akurat jeść chce zawsze
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj masz ktg ? Jezeli dzis to wejdz do lekarza potem i opowiedz o tym. Moze sie sacza wody.Hej ja mam taką dziwną sytuację, poszłam przed chwilą do wc i po powrocie jak się położyłam poleciało mi coś po nogach :-\ no dam sobie głowę uciąć, że dobrze się e wiecie podtarłam... i teraz nie wiem! Tego nie było dużo tylko tak no nie wiem troszeczkę i hmm teraz nie wiem..ktg mam na 14, jak nic więcej nie poleci to poczekać do wizyty??? Tego czegoś było no może tak tyle ile na średniej łyżecce..
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom