reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dzidzia nic nie stosowałam na początku, a w domu to occtanisept i na krocze tez to polecam.
Nie bój się mi też podali kroplowke i wcale ne czułam różnicy w skurczach. Bolało tak samo tylko częstsze były co w moim przypadku było wybawieniem bo dzięki temu mogłam dostać znieczulenie

reklama
Ha ha dobre Wiktoria:) to moze zadzwon do niej i poproś o rade jak sobie radzić z upirdliwa tesciowa:)

Za mną cały dzien chodziły placki, no i sobie usmażyłam! Cos czuje ze pół nocy je odchoruje...

Wiktoria szybko ten wasz pępek odpadł, u nas nadal siedzi, a na pierwszym spacerku byliśmy wczoraj i było super :) a noc po ciężkim dniu też była ok.
U mnie dziś razem przyjechali rodzice i teściowa. Oczywiście stwierdzili że dziecku zimno bo ma zimne rączki. Standard. Zdjec narobili z 1000, no ale musiałam teściowa opieprzyc bo ma jakieś doświetlanie w aparacie i wali małej na czerwono po buzi... Mała przy dziadkach anioł, spała non stop, a tylko pojechali to marudzi i tylko cyc a potem przysypia na chwilę, chociaż teraz przysnela na dłużej bo nalalam wodę do wanienki... Agentka niezła.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zyje laski zyje jakos:)
Pierwsza nocka w domu za Nami a niedawno pierwsza kąpiel Bartusia:)
W nocy najdluzej spal 3h a tak to co poltorej dwie godz do rana w dzien troche niespokojny byl duzo przy cycu na lozku razem lezelismy trzy czwarte dnia a teraz po kapieli zasnal i ciekawe za ile sie obudzi.
Moim jedynym zmartwieniem jest moje krocze tak to cholernie boli ciagnie tylko lezec albo siedziec na boku.
Biore paracetamol bo niewyrobka.
Wiki Lenka boska:) ucaluj od ciociuni

Marlenkaxxx gratulacje:)
Anuleczkab no i drugiego Bartusia mamy gratuluje:)

Do góry