reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Betka trzymam. Dzidzia, a jak kazal masowac? Ja probuje laktatorem. Pozytywne jest to, że dziecko juz w kanale i jest szansa, że główka bedzie drażnić szyjke i zrobi sie rozwarcie

Powiedział, żeby masować przez 3 minuty a potem przez 3 godziny patrzeć czy brzuch twardnieje. jeżeli tak to tego dnia masażu nie powtarzamy a jeżeli nie to jeszcze raz to samo. I tak aż będziesz miała twardnienie brzucha. Lekarz mówił że mieli kobietę, która tak chciała urodzić, że ciągle masowała i doprowadziło to do tego, że dziecko ledwo uratowali.

Ale może chociaż Beatke przepuść? :-) :-) :-) :-)

Z tym masażem piersi to mnie takie rzeczy zawsze przerażają jak jest minimum prawdopodobieństwa, że coś złego się może wydarzyć.... Ja tam wolę poczekać albo zdać się na lekarzy już w szpitalu...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Beatke oczywiście, ona po terminie to ma pierwszeństwo;) I mocno trzymam kciuki, żeby jak najszybciej miała maleństwo przy sobie:)

Dlatego ja trzymam się tego co powiedział mi lekarz mimo że koleżanki mówią mi, że w ten sposób, tak mało jak będę robiła ten masaż to nic nie da.

Do góry