reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Patrish ja wiedziałam że mnie nie tyknie bo z coraz tez tak było przez całą ciążę nic przynajmniej było trochę spokoju bo po połogu to powiedział ze juz nie popuści ha ha zobaczymy jak mi się będzie chciało:D

średnia powyżej 166 ale nie spadło ani razu... tej aceleracji nie było. .. w ogóle. .. podnosiło się tylko do 180. .. ale poniżej 160 nie spadalo a powinno oscylować od 140-170...
no i skurcze poza skalę. .. nie wiem. martwię się oczywiście. .. zobaczymy po 2 zapisie jak będzie. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Moj tez mnie nie chce tknac, ale juz dzis go zmolestowalam ze musi chociaz taz lub dwa bo zwariuje. Tekila ty z konca miesiaca to latwo ci powiedziec, a jak są dziewczyny z początku to czują sie juz bardzo ciężko, sama zobaczysz :)
Patrish wiem, że to niemozliwe ale ja już mam wątpliwości czy kiedys urodze :p

A nie było tak ze taka udyszana tam zaszłaś na to ktg zamiast winda to schodami poszłaś bo ja tak raz miałam ze wychodziły takie wyniki na początku ktg to wtedy mi położna mi zwróciła uwagę żeby sie tak nie przemęczenie tylko jeśli już chce iść schodami to odpoczywać między piętrach i przed samym ktg tez się wycisYc

Moj tez mnie nie chce tknac, ale juz dzis go zmolestowalam ze musi chociaz taz lub dwa bo zwariuje. Tekila ty z konca miesiaca to latwo ci powiedziec, a jak są dziewczyny z początku to czują sie juz bardzo ciężko, sama zobaczysz :)
Patrish wiem, że to niemozliwe ale ja już mam wątpliwości czy kiedys urodze :p

ja tak się zastanawiam czy jak oni nie chcą a ty być sama spróbowała ze soba to czy orgazm po tak długiej abstynencji by pomógł, może wcale nie musi być przy tym obecny " Pan WACEK"

Patrish podobno pomaga też, czytalam o tym:p tylko lepiej ze sperma bo tam jest coś na p co pozwala szyjce sie wyluzować i zacząć otwierać. U mnie problem z rozwarciem bo szyjka prawie zgładzona tylko nic poza tym

reklama
średnia powyżej 166 ale nie spadło ani razu... tej aceleracji nie było. .. w ogóle. .. podnosiło się tylko do 180. .. ale poniżej 160 nie spadalo a powinno oscylować od 140-170...
no i skurcze poza skalę. .. nie wiem. martwię się oczywiście. .. zobaczymy po 2 zapisie jak będzie. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Życiowa bądź dobrej myśli. Mojej małej też wychodziły problemy z tętnem i było też tak ze podstawowe miała 180. Ale okazało się, że to chwilowe. Jak położyli nas na obserwacje to było ok.

Do góry