reklama
Życiowa
Fanka BB :)
średnia powyżej 166 ale nie spadło ani razu... tej aceleracji nie było. .. w ogóle. .. podnosiło się tylko do 180. .. ale poniżej 160 nie spadalo a powinno oscylować od 140-170...
no i skurcze poza skalę. .. nie wiem. martwię się oczywiście. .. zobaczymy po 2 zapisie jak będzie. ..
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
no i skurcze poza skalę. .. nie wiem. martwię się oczywiście. .. zobaczymy po 2 zapisie jak będzie. ..
Wiktorka88 O
Moj tez mnie nie chce tknac, ale juz dzis go zmolestowalam ze musi chociaz taz lub dwa bo zwariuje. Tekila ty z konca miesiaca to latwo ci powiedziec, a jak są dziewczyny z początku to czują sie juz bardzo ciężko, sama zobaczysz
Patrish wiem, że to niemozliwe ale ja już mam wątpliwości czy kiedys urodze
swistak34
A nie było tak ze taka udyszana tam zaszłaś na to ktg zamiast winda to schodami poszłaś bo ja tak raz miałam ze wychodziły takie wyniki na początku ktg to wtedy mi położna mi zwróciła uwagę żeby sie tak nie przemęczenie tylko jeśli już chce iść schodami to odpoczywać między piętrach i przed samym ktg tez się wycisYc
Wiktorka88 O
Życiowa faktycznie moze przez to, sama napisalas ze zapomnialas książeczki. Bądź dobrej myśli, może o 17 wszystko okaże sie dobrze
Moj tez mnie nie chce tknac, ale juz dzis go zmolestowalam ze musi chociaz taz lub dwa bo zwariuje. Tekila ty z konca miesiaca to latwo ci powiedziec, a jak są dziewczyny z początku to czują sie juz bardzo ciężko, sama zobaczysz
ja tak się zastanawiam czy jak oni nie chcą a ty być sama spróbowała ze soba to czy orgazm po tak długiej abstynencji by pomógł, może wcale nie musi być przy tym obecny " Pan WACEK"
Wiktorka88 O
Patrish podobno pomaga też, czytalam o tym tylko lepiej ze sperma bo tam jest coś na p co pozwala szyjce sie wyluzować i zacząć otwierać. U mnie problem z rozwarciem bo szyjka prawie zgładzona tylko nic poza tym
reklama
Dzidzianapokładzie
średnia powyżej 166 ale nie spadło ani razu... tej aceleracji nie było. .. w ogóle. .. podnosiło się tylko do 180. .. ale poniżej 160 nie spadalo a powinno oscylować od 140-170...
Życiowa bądź dobrej myśli. Mojej małej też wychodziły problemy z tętnem i było też tak ze podstawowe miała 180. Ale okazało się, że to chwilowe. Jak położyli nas na obserwacje to było ok.