reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Zgaga to i moja zmora czasami to aż czuje jakby mi przełyk wypalalo. Rowniez biorę Rennie chociaż średnio pomaga. Mnie brzuch tez boli bardzo często, szyjka znacznie skrócona miękka, ale co z tego?
Myślę Betka, że ciebie to wezmie z zaskoczenia

Mnie tez zgaga dopada:( próbowałam mleka ale to pomagało tylko na chwile. Zrezygnowałam z chleba, staram sie nie przejadać co nie jest proste bo jestem ciagle głodna! No i nie moge leżeć płasko nawet jak ide spac tk na pół siedząco:(

Ja probuje nie slodzic i tak jak tu,Agica nie jeść wielu rzeczy, ale przy koncowce to trudne bo dogadzam sobie z racji tego, że z wielu rzeczy przy karmieniu zrezygnuje

Ja na szczęście zgage niska może z 4 razy...współczuję :-)
Beatka może będzie tak dziewczyny piszą, że nagle z zaskoczenia? :-)
Ja to mogę jeszcze poczekać tylko teraz mnie denerwuje to, że mniej się rusza. I generalnie sama nie wiem czy bym chciała żeby był już na świecie czy nie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

mi się zdążyło może z 5 razy przez całą ciążę z tą zgaga a teraz od dwóch dni wiem od czego mam[emoji14]od mielonych i to na 100% wiec jutro już będzie dobrze. oby... jakby co to mleko wypije... na noc...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zgage to mialam chyba z dwa razy w zyciu raz w ciazy mi sie zdarzyla i nawet nie wiedzialam ze to zgaga:p
A ja zjadlam kolacje i maly szaleje impre sobie zrobil to po co ma wychodzic brzuch az na boki lata ten jest gosc co:D juz smiac mi sie chce.
Mama przed chwila dzwoni i co i co mnie pyta? Tylko daj znac ! Jak Cie wezmie zanin w pn przyjade ..
O maj gad zwariowac idzie.
Mnie w sumie nie boli tak jak na okres tylko zakuwa momentami i przestaje.
Anuleczka to widze mamy ta sama sytuacje:)

I znowu nieprzespana noc. Najpierw bolesne kłucie w pochwie mnie obudziło. A teraz jak napiłam się wody to mała ma taką czkawkę, że cały brzuch mi skacze a ona zaczyna szaleć.
Dzidzia wychodź już.

I znowu nieprzespana noc. Najpierw bolesne kłucie w pochwie mnie obudziło. A teraz jak napiłam się wody to mała ma taką czkawkę, że cały brzuch mi skacze a ona zaczyna szaleć.
Dzidzia wychodź już.
Po wyjściu tez zorganizuje ci nieprzespane noce :) ale rozumiem trzymam kciuki za wyjście :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamila na pewno, ale to już co innego mieć swoje maleństwao przy sobie i z tego powodu nie spać:) Ale Ty sama wiesz najlepiej właśnie;) dziękuję.

A co tam u Ciebie i Twoich dzieciątek słychać?:)

Do góry