reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Raczej w tym tygodniu nie urodze szyjka znacznie skrócona, ale rozwarcia jak nie bylo tak nie ma. Mloda wazy 3500, także tego..
Betka widzisz są takie co.mają gorzej bo nic a nic sie nie dzieje. Mam to w nosie dzis gwalce mojego niech cos rozrusza, moze choć malutkie rozwarcie

Mam to be gratulacje.
Wiktoria u mnie też szyjka skrócona rozwarcie tylko na palec mały waży 3500 i tez nic jadę właśnie na ktg jestem ciekawa może choć to wykaże jakieś skurcze bo ja nic nie czuje lekarz aż się dziwi ze żadnych skurczy nie czuje a u nas termin 7 październik

Świstak a jak Twoje cukry na końcówce?

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

iPad

Ale ja tez nie mam rozwarcia zadnego ani skurczy a termin dzis to chyba najgorzej..latam dzis od samego rana dopiero do domu dotarlam.
Fryzjer,zakupy mebli bo sobie ubzduralam ktg i padam teraz..maly sie rusza tak jak sie ruszal caly czas wiecie ja nie zauwazylam zeby mniej teraz na samym koncu wrecz momentami czesciej bo w ciagu dnia a kiedys wczesniej tylko wieczorami jak sie budzil,to chyba az tak ciasno tam nie ma..

Mom.to be gratuluję!!!

Wiki tez ladna wagę ma Twoja mala co:)
Mi dzis ktg dalej nic nie wykazalo ale jezdze codziennie wiec moooze kiedys coooś

A jeszcze w nd byla ze mna na.ktg dziewczyna taka mlodziutka i slyszalam ze tez pare dni po terminie i tak sobie o niej myslalam.wczoraj jadac na ktg a dzis czekalam na autobus patrze juz wozek i wraca do domu z dzieciatkiem:)

reklama
Do góry