reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Raczej w tym tygodniu nie urodze szyjka znacznie skrócona, ale rozwarcia jak nie bylo tak nie ma. Mloda wazy 3500, także tego..
Betka widzisz są takie co.mają gorzej bo nic a nic sie nie dzieje. Mam to w nosie dzis gwalce mojego niech cos rozrusza, moze choć malutkie rozwarcie

Mam to be gratulacje.
Wiktoria u mnie też szyjka skrócona rozwarcie tylko na palec mały waży 3500 i tez nic jadę właśnie na ktg jestem ciekawa może choć to wykaże jakieś skurcze bo ja nic nie czuje lekarz aż się dziwi ze żadnych skurczy nie czuje a u nas termin 7 październik

Świstak a jak Twoje cukry na końcówce?

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

iPad

Ale ja tez nie mam rozwarcia zadnego ani skurczy a termin dzis to chyba najgorzej..latam dzis od samego rana dopiero do domu dotarlam.
Fryzjer,zakupy mebli bo sobie ubzduralam ktg i padam teraz..maly sie rusza tak jak sie ruszal caly czas wiecie ja nie zauwazylam zeby mniej teraz na samym koncu wrecz momentami czesciej bo w ciagu dnia a kiedys wczesniej tylko wieczorami jak sie budzil,to chyba az tak ciasno tam nie ma..

Mom.to be gratuluję!!!

Wiki tez ladna wagę ma Twoja mala co:)
Mi dzis ktg dalej nic nie wykazalo ale jezdze codziennie wiec moooze kiedys coooś

A jeszcze w nd byla ze mna na.ktg dziewczyna taka mlodziutka i slyszalam ze tez pare dni po terminie i tak sobie o niej myslalam.wczoraj jadac na ktg a dzis czekalam na autobus patrze juz wozek i wraca do domu z dzieciatkiem:)

reklama
Do góry