reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja bym chciała jeszcze jednego dzieciaczka :) i to tak co najmniej :D pewnie pomyślicie ze jakąś szurnieta jestem haha
ale pomimo że ciąża i poród nie zawsze są bajkowe to chciałabym mieć dużą rodzinę :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja jestem bardzo ciekawa co to będzie z nim organizmem po ciąży. Wiecie przez 10 lat nie musieliśmy myśleć czy to są te dni czy nie...a teraz to kto wie?
Ja na pewno żadnych tabletek, krążków itp stosować nie będę. Może mi się coś wyrówna i będę mogła kupić monitorek do sprawdzania co i jak?
A może nic się nie zmieni i będzie jak było....
Gdyby się udało to chcielibyśmy mieć przynajmniej dwójkę ale w naszej sytuacji planowanie może być bezsensu :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj w nocy też mnie zaczął brzuch boleć jak na okres , ale to w sumie o niczym nie świadczy no nie ? w sumie to ja mam dopiero 36 tc skończony, jeszcze tak gdzieś do 7 października bym chciała nie rodzić , a potem to już mogę rodzić :-)

Julian no niestety stety o niczym :-) mnie też co jakiś czas tak hm może nie boli tylko tak kręci na okres:-)
Teraz wyszłam z domu na chwilę i kurczę od razu brzuch mi się stawia :-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mojego na wazektomie wysyłam, mam juz dosyc tabletek, spirali i tp. Tyle lat to było na mojej głowie to teraz jego kolej:) nie planujemy więcej dzieci juz to maleństwo nas zaskoczyło:)

Mamy 9 letnia córę:) jak byłam z nia w ciazy to planowaliśmy jeszcze jedno moze dwa ale mała okazała sie diabłem wcielonym! Nie spała, miała kolki i non stop sie darła odechciało sie nam więcej dzieci :) Chociaż wyrosła z niej całkiem grzeczna dziewczynka i szkoda ze taka duża różnica wieku bedzie:) znajomi sie śmieją ze moze za rok albo 2 następne ale mi wystarczy no i po 40 nie chce juz rodzic;)

Agica, ale moze przeznaczone było wam to drugie :)
Ciężko zaplanować, taka prawda. Nigdy dobrego czasu nie ma, a jak wpadka to i tak człowiek sie koniec z koncem cieszy.
Dziewczyny też macie taki apetyt teraz przy koncowce ?

reklama
Racja Wiktoria ale przyznam szczerze ze bylismy załamani dopiero w 14 tc jak kazali mi powtórzyć badania prenatalne to instynkt sie we mnie obudził:) a co do jedzenia to ja nie moge przestać nawet rzeczy których normalnie nie tykam! Od 2 tygodni juz nie pracuje i jem jeszcze więcej! Mam juz wydeptana ścieżkę do lodówki:)

Do góry