reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktorka ja akurat w to nie wierze co lekarz mowi np do 2 tyg pani urodzi. Przykład beliny i innych dziewczyn ze wszystko pozamykane a poród za pare godzin . A u Beatki widzisz główka juz wyczówalna a nic sie niedzieje. Dlatego trzeba cierpiliwie czekac i nie ma co sie nakrecac.

Ala ja sie nie nakrecam po prostu wybrałam termin z usg bo on mi bardziej odpowiada (8.10) i mocno wierzę, że moj wysiłek pozwoli mi wszystko przyspieszyć :p
Oficjalnie mogę przyznac, ze nie czuję sie juz dobrze a koncowka jest tragiczna tak bardzo, że zaczynam byc pewna, że poprzestane na jednej dzidzi

Ja wlasnie pytalam o antykoncepcje na ktora sie zdecydowalam podczas tej wizyty i w połogu udam sie do niej.
No jedyny plus ze ta glowke wyczuła i naprawde jest nisko to mnie tylko ucieszylo:)
Odwiedzilam przy okazji kolezanke na patologii ciazy bo od sob od terminu lezy i czeka,chociaz wiem gdzie sie tam zglosic :D

Betka może wyjdzie do 30:p
latka ja tez chciałam z 2, ale sama ciąża też nie dla mnie więc pozostaniemy przy małej rodzinie. O widzisz i ja musze mojego zapytać o tabletki anty

Jejku ja się czuję okropnie. Nie spałam większość nocy, wszystko mnie dziś boli, apetyt mam ogromny, jadłam dziś już chyba wszystko. Mój mąż chory, ale pojechał teraz na 3 dni w delegację. Już nie wiem co lepsze, czy żeby został i był ze mną, czy żeby go nie było i nie kichał i kaszlał na mnie.
Moja mała mam nadzieję, że nie wyjdzie jeszcze w tym tygodniu. Niech się wszystko ustabilizuje, tata wyzdrowieje i wróci, w sobotę ma przyjechać jeszcze szafa do przedpokoju to bym to wszystko jeszcze uporządkowała, bo szafa mojego maleństwa trochę robi za graciarnię przedpokojową. Straszny mam dziś dzień :(
Betka mi też powiedział ginekolog że wyczuwa główkę już pod palcami tak jest nisko (w zeszły poniedziałek), ale szyjka trzyma (termin na 09.10).
Ja ogólnie bardzo dobrze znoszę ciążę i myślę, że jeżeli poród mi tego nie nakręci negatywnie to zdecyduję się na kolejne :)

Ja tez dobrze znoszę ciążę tylko tyle lat staran i boje sie ze chwila minie i zajdę w kolejna ciaze dlatego zdecydowalam sie na implant moj w sumie nie odsunal tego pomyslu tylko poparl,zawsze jest mozliwosc wyjęcia implantu.

Ja się właśnie boję czy znowu nie będzie problemu z zajściem. O tą ciąże starałam się równo 2 lata. A co do antykoncepcji to na początek prezerwatywa a później się zobaczy:)

reklama
Do góry