reklama
Przyjęłam to ze spokojem zostawiłam test w łazience i stwierdziłam że nic tylko wizyta u ginekologa bo to nie może być prawda.Dopiero zaczęło do nas dochodzic że będziemy rodzicami jak mi się brzuszek pokazał czyli tak w maju a już na zwolnieniu w lipcu zaczęliśmy wszystko sobie organizować rodzinę też późno poinformowalismyPatrish super ze sie w koncu udało
To chyba trudno Ci było uwierzyć w 2 kreskę na teście
O to też długo wytrzymałas ja stwierdziłam że jeśli upały będą mi pozwalały na pracę to i ten lipiec popracuje ale 10 lipca się poddalam inna dziewczyna z którą pracowałam poszła na zwolnienie od razu jak się dowiedziała więc stwierdziłam że nie będę sobie flaków wyprowac.Ja pod koniec czerwca
Ja sobie to potrafię wyobrazić . pracuję od 19roku życia urlop tylko w listopadzie miałam. więc już 18 lat teraz chce poleniuchowac a raczej popracować inaczej i być z dzieckiemJa do pracy wracam po pół roku. Nie wyobrażam sobie siedzieć kilku lat w domu, ale to tez zależy kto gdzie i jak pracuje
patka90.02
Fanka BB :)
Ja chciałam pracować do końca sierpnia ale dostałam zakaz od lekarza,ale teraz myśle,że to było dobre bo odpoczęlam trochę i jestem gotowa aby dzdzia już buła z nami
tekila85
Beatka w sumie nie dziwię się, też bym się o te dwa tygodnie nie kłóciła :-) miesiąc to co innego ale dwa tygodnie to tam trudno :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chciałam pracować do końca sierpnia ale dostałam zakaz od lekarza,ale teraz myśle,że to było dobre bo odpoczęlam trochę i jestem gotowa aby dzdzia już buła z nami
ja chyba dzięki zwolnieniu poczułam coś takiego jak instynkt, wiesz jak się chodzi do pracy spędza tam praktycznie 12 h a w weekend tez coś się dłubie i jest w kontakcie mailowym to człowiek nie ma czasu na myśl o dziecku wiec mi to zwolnienie się przydalo
patka90.02
Oj tak zgadzam się
Wiktorka88 O
Patrish no jasne, moim zdaniem też zależy kto i co robi wiesz jak to sie mówi każdemu wedlug potrzeb prawda?
reklama
betkaa88
Nie no to zalezy ile bede w plecy z macierzynskim moze to bedzie kwestia kilku dni zanim maly sie urodzi po terminie,moze dwoch a moze jednego tak palnelam ze dwa tyg..odpowiedz zna BartuśBeatka w sumie nie dziwię się, też bym się o te dwa tygodnie nie kłóciła :-) miesiąc to co innego ale dwa tygodnie to tam trudno :-)