reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

ja przez te remonty mam ogarnięte w domu, dlatego tylko tak co drugi dzień trzeba w domu odkurzyć i przetrzeć podlogę kurze i łazienkę norma taka...
a ja właśnie spojrzałam na suwaczek a tam 8 dni do porodu!!!!!!! już to widzę...

reklama
ja dziś zrobiłam pranie ręczników i przescieradel, lazania jest w piekarniku, nalesniki z jablkami na stole wiec czas na odpoczynek :)

To ja tez sie wbijam!
Na nalesniki zawsze:p

Agica ja juz gotowa od dwoch tyg spakowana i wszystko a tu nic...i jakos tak dobrze sie czuje od dwoch dni nic nie boli jak na okres,nie kłuje tylko pachwiny czasem zabolą...to tak przed porodem o to chodzi zeby tak sie czuc? Hehe:D

A mój mąż mówi, że go zaczynam stresować :-) bo szykuje rzeczy dla dziecka, i ubrałam trochę łóżeczko :-) i tak ogólnie przestawiam akcesoria dziecka w pokojach :-) :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka no to musimy się uzbroić w cierpliwość dziś moja koleżanka urodziła chłopaka a termin miała na 17 września wiec 5 dni po terminie czy nas tez to czeka mam nadzieje ze nie u ciebie 8 dni a u mnie 14 wiec może jeszcze coś nas ruszy chyba czas męża pomolestowac choć w ogóle na to nie mam ochoty

reklama
Ja to juz Wam mowie ze w terminie nie urodze napewno jakos to wiem...
My sie staramy nie chce sie ale trzeba swistak hehe a na kiedy Ty masz termin?

Do góry