reklama
patka90.02
Fanka BB :)
Dzień dobry kobietki ja próbuje dzisiaj posprzątać już tak na 100% ale co trochę porobie to plecy bolą i brzuch twardnieje a niestety nie ma mi kto pomóc... A jak Wam mija dzionek?
Wiktorka88 O
Patka i u nas wielkie sprzatanie. Z tym, że mi moj chlop prawie nic nie pozwala robić czym mnie denerwuje przeokrutnie. Moze dam wam dzis fotki pokoiku. Nie mamy jeszcze imienia zawieszonego, ale nie mozemy dogadac sie w tej kwestii :/
patka90.02
Tylko,że ja sama bo mój wraca w soboty... Pochwal się pokiokiem. Uwielbiam takie widoki ☺☺
betkaa88
Wiki to pokaz pokoik jak juz ogarniecie
Mi to w sumie obojetnie w czym wyjde ze szpitala czesto chodze na sportowo ubrana getry jakies sportowe buty bluza i mi najlepiej hehe mnie to najbardziej ciekawi kiedy bede mogla ubrac jakies jeansy moze niekoniecznie te sprzed ciazy w takim rozmiarze bo to pewnie po paru mscach ale te ciazowe bo odkad brzuch mi sie powiekszyl to cisnely mnie strasznie to schowalam je w szafe gleboko
Mi to w sumie obojetnie w czym wyjde ze szpitala czesto chodze na sportowo ubrana getry jakies sportowe buty bluza i mi najlepiej hehe mnie to najbardziej ciekawi kiedy bede mogla ubrac jakies jeansy moze niekoniecznie te sprzed ciazy w takim rozmiarze bo to pewnie po paru mscach ale te ciazowe bo odkad brzuch mi sie powiekszyl to cisnely mnie strasznie to schowalam je w szafe gleboko
Wiktorka88 O
Ja liczę, że juz po paru tygodniach wejde w swoje jeansy może nie w te super slim, ale te w ktorych nosilam pasek. Inaczej nie mam w co się ubrac .
Pokaże tylko bez łóżeczka strasznie tam pusto !
Pokaże tylko bez łóżeczka strasznie tam pusto !
Agica:)
Ja po porodzie brzuch mialam jak w 5-6msc ciazy, jeszcze nic nie spakowalam ale napewno wezmę cos wygodnego, do szpitala mam ok 40 min jazdy samochodem i nie chce zeby mnie cos dodatkowo ściskało
Wiki pokaż koniecznie
Ja mialam dola po wizycie w szpitalu lekarka służbistka straszna czułam sie jakbym była fabryką do produkcji dzieci na szczęście dzisiaj miałam domową wizyte z moja polozna i od razu mi lepiej normalna kobieta, pocieszyła, odpowiedziała na wszystkie pytania no i ustaliłyśmy plan porodu juz nie moge sie doczekać
Jednak jak to duzo zależy od osoby prowadzącej ciaze
Wiki pokaż koniecznie
Ja mialam dola po wizycie w szpitalu lekarka służbistka straszna czułam sie jakbym była fabryką do produkcji dzieci na szczęście dzisiaj miałam domową wizyte z moja polozna i od razu mi lepiej normalna kobieta, pocieszyła, odpowiedziała na wszystkie pytania no i ustaliłyśmy plan porodu juz nie moge sie doczekać
Jednak jak to duzo zależy od osoby prowadzącej ciaze
Agica:)
Przez napisanie tego planu porodu zdałam sobie sprawę ze to juz prawie no i ogarnęła mnie jakaś przed porodowa histeria! Sprzątam, prasuje jak głupia przed chwila zdałam sobie sprawę ze duzo czasu bede spędzać z małym w moim łożku wiec wyciąglam wszystkie komplety pościeli zeby je wyprać w dziecięcym proszku! To juz chyba lekka paranoja! Chyba sie wybiorę na spacer zeby ochłonąć
tekila85
I u mnie zaskoczyło sprzątanie :-) ale też jak Patke bolą mnie plecy :-( trochę się zmuszam z tymi plecami , żeby coś robić...
Ja to ogólnie marzę, żeby móc posprzątać kuchnię tak na cacy, bo odkąd jestem w ciąży to tylko tak wiecie ja ogarniałam, bo ani wejść na krzesło ani zanurkować w szafki :-) :-) :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to ogólnie marzę, żeby móc posprzątać kuchnię tak na cacy, bo odkąd jestem w ciąży to tylko tak wiecie ja ogarniałam, bo ani wejść na krzesło ani zanurkować w szafki :-) :-) :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
patka90.02
Ja tak sprzątne coś i muszę odpocząć. No ale musimy dać rade Jak już teraz sprzątne na cacy to następne tygodnie już tylko na bierząco chyba włączył nam się syndrom wicia gniazda☺