reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Patrish ale to nie chodzi o to, że one lecą cały czas, tyko taki pyk i koniec, dlatego nie da się ich złapać na pasek :-) a wkładka zaraz je wsiąka.
Zresztą mi też nie chodzi o to, że to mocz bo ten tylko globulka.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patrish ale to nie chodzi o to, że one lecą cały czas, tyko taki pyk i koniec, dlatego nie da się ich złapać na pasek :-) a wkładka zaraz je wsiąka.
Zresztą mi też nie chodzi o to, że to mocz bo ten tylko globulka.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

moja globulka jak się rozpuści to ma konsystencje białego kremu i czasem jak juz po nocy wstaje wycieknie wiec cale szczęście nie mam stresu z tego powodu

wypisalam się na własne żądanie. młody zaczął szaleć jak mi pobierali krew. główka wysoko. szyjka w miarę długa, spokojnie wytrzyma. usg ok. tętno w porządku. łożysko cacy. przepływy w pepowinie bardzo dobre. rozwarcia nie ma. skurcze do 50-60 ale traciły na sile i regularnosci... mam brać nospe i magnez. aha i mały waży 3000-3200. no i tyle...<br /><br/>Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Patrish lekarz powiedziała ze to juz czas i organizm może zacząć mocno się przygotowywać. .. i to najwyraźniej były takie przygotowania. szczególnie jeśli to druga ciąża to jak to nazwała ciało "przypomina" sobie jak się rodzi...
ale po badaniach stwierdziła że spokojnie do 6 wytrzymam. ze mogą się takie akcje powtarzać ale żeby podejść ze spokojem :)
wiec chyba trochę spanikowalam jednak[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa dobrze, że to jeszcze chwila.;) Nie przejmuj się, mój lekarz zawsze mówi, że lepiej 5 razy jechać niepotrzebnie niż jeden raz nie pojechać. tym bardziej że sytuacja wyglądała poważnie.

reklama
Wiktorka u nas już od trzech dni po 0 stopni jest nad ranem;)

Dziewczyny jakie ubrania dla siebie najlepiej przyszykować na wyjście ze szpitala? Spodnie, sukienkę? W czym wygodniej?

Do góry