reklama
Życiowa
Fanka BB :)
zbieramy się. .. najpierw musimy kogoś do córki zawołać. .. a teściowa nie odbiera...
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Dzidzianapokładzie
Życiowa daj potem znać jak sytuacja. Powodzenia
patka90.02
Powodzenia Życiowa
tekila85
Dziewczyny mam paski ale trudno to złapać bo jak już lekko poleci to się nie da i wychodzi pasek żółty czyli norma.
A takich wkładek niestety w aptekach nie ma , tyko przez neta można zamówić a i to jest trochę takie dziwne zrobione, bo możesz cały dzień mieć wkładkę i nic a zmienisz na zwykłe czy coś i poleci a jest ich tylko 4 za 50 zł :-\ jeżeli juto też tak będzie to pojadę sprawdzić
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A takich wkładek niestety w aptekach nie ma , tyko przez neta można zamówić a i to jest trochę takie dziwne zrobione, bo możesz cały dzień mieć wkładkę i nic a zmienisz na zwykłe czy coś i poleci a jest ich tylko 4 za 50 zł :-\ jeżeli juto też tak będzie to pojadę sprawdzić
No niby nie, ale wystarczy kilka miesięcy i biust można zniszczyć złym stanikiem :-(
dokładnie ja mam zamiar kupic dobry stanik nawet jakbym miała karmić miesiąc to przecież taki stanik do karmienia niczym się nie rożni od zwykłego i do puki jestem w domu z małym mogę go nosic
ile musi być skurczy w miarę regularnych żeby zacząć się martwić? jak myślicie? .... :/
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
jak skurcze nie będą dość regularne ale ich silą i intensywnosc będzie wzrastac a zmiana pozycji ani prysznic nie będzie pomagać to odbieraj to jako te surcze i wlasciwe czas do szpitala
Dziewczyny mam paski ale trudno to złapać bo jak już lekko poleci to się nie da i wychodzi pasek żółty czyli norma.
napewno odroznicsz wody od moczu, mocz ma taki zapach trochę amoniaku wody będą słodkawe i nie bedziesz mogła ich" cofnąć "zatrzymac jak mocz zwykłym zacisnieciem miesni
reklama
patka90.02
Pewnie sprawdź co i jak. Będziesz spokojniejsza.