reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

tekila ja generalnie typowo do karmienia nie miałam biustonoszy przy córce i teraz tez nie będę miała. przy małej miałam bawełniane i fakt jak laktacja się unormowala ze piersi nie były twarde to śmiesznie w takim miękkim mi było bo wróciły do miseczki c.
teraz mam jeden z fiszbinami miękki i dokupie jeszcze jeden albo dwa takie bawełniane ale o sportowym kroju żeby lepiej trzymały... a i tak pewnie szybko wrócę do swoich usztywnionych miseczek ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurczę odstawiłam ta luteine i znowu chodzę cały dzień z napiętym brzuchem :-( do tego od wczoraj coś mnie na wieczór kręci niby to jelita niby podbrzusze :-\ gryy wolałabym, żeby takie rzeczy teraz mnie nie męczyły do porodu...
Któraś z Was też tak chyba miała, że takie dziwne odczucie miała????

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

biegunka nie jest wskazana a czasem może zapowiadać rychły porod

Życiowa to w sumie chyba muszę poczekać aż urodzę i najwyżej będę zmieniać stanik na inny... szkoda, że w sklepach stacjonarnych jest tak mały wybór i przeważnie stanik do literki C,D :-\

Ale te jednak odeśle, ten jeden mną pod biustem taka niby koronkę, którą drażni skórę, a ten sportowy taki czołg ...

Patrish u mnie to nie biegunka tyko takie jeżdżenie po jelitach :-)

Ostatnia edycja:
Ja tez ostatnio miewam przelewanie w jelitach i czasem biegunki..Wiktoria masz racje pewnie oczyszcza sie organizm.

Wrocilam wlasnie z kina bylam z kumpela na bridget jones ale sie nasmialam hehe o ciazy jeszcze:)

Dziewczyny mam pytanie w kwestii staników do karmienia.
Zamówiłam z bonprix takie miękkie staniki, obwód wybrałam taki jak przed ciąża. I dziś przyszły i sama nie wiem co myśleć.
Przez to, że mam wysoko brzuch to jest mi ciasno w nim pod biustem, nie ma tragedii ale cały dzień nie dam rady, miseczki są ok bo nawet jak pierś będzie większa to przez to, że nie s sztywne nie powinno być problemu.
Ale czy pod tym biustem będzie ok? Jak dobrałyście te stanik?
Czy macie same miękie czy też takie sztywne?

Ja mam coś takiego
Link do: 31 szt Bielizna Ciążowa • od 34,99 zł • bonprix

Link do: Biustonosz do karmienia (2 szt.)

staniczki wyglądają fajnie, przylegają ci do ciała miedzy piersiami ?

reklama
Do góry