reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja zamówiłam kilka takich miękkich z hm, żebym mogła sobie w nich spać i chodzić po domu. Dam znać jak dotrą.
Tymczasem moja Julka wczoraj skończyła tydzień :) Laktacja się trochę rozbujała, odkąd jesteśmy w domu raz jadła mm, w dodatku tylko 10 ml :) Nie jest łatwo bo w nocy musimy ją budzić co 3 h na jedzenie, przez to że jest taka malutka, ale mam nadzieję, że jeszcze trochę i mała będzie mogła sama się budzić kiedy chce a my dłużej spać :)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zamówiłam kilka takich miękkich z hm, żebym mogła sobie w nich spać i chodzić po domu. Dam znać jak dotrą.
Tymczasem moja Julka wczoraj skończyła tydzień :) Laktacja się trochę rozbujała, odkąd jesteśmy w domu raz jadła mm, w dodatku tylko 10 ml :) Nie jest łatwo bo w nocy musimy ją budzić co 3 h na jedzenie, przez to że jest taka malutka, ale mam nadzieję, że jeszcze trochę i mała będzie mogła sama się budzić kiedy chce a my dłużej spać :)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

ja na hm patrzałam na stronie tam chyba numeracja kończy sie na E wiec dla mnie za male

super ze malutka karmisz piersią :) ja mam nadzieje ze tez będę mogła

Wiol troche czasu i wszystko sie unormuje:)
I tak widzisz juz coraz lepiej.
Ciesz sie swoim malenkim szczesciem:) bo widzisz ja np stękam bo doczekac sie nie moge

ja brałam w ostatnich trzech miesiącach pinafucin i clotrimazol ale jedno i drugie to globulki, maść jest za słaba w moim przypadku, ale dla partnera się świetnie sprawdza. Jeszcze przed ciąża miałam taka masc-krem ale w zestawie był aplikator który wprowadzało się do pochwy.Samo smarowanie warg i próba nasmarowania wnętrza pochwy może ci nie pomoc :( chyba ze po prostu masz małą infekcje albo lekarza nie chce dawac juz globulek ze względu na malenstwo
No własnie nie wiem... Moja mama mi załatwiła w Pl recepte na macmiror complex 500 ale czy myślicie,że jest całkowicie bezpieczny i czy moge stosować te globulki?

reklama
Do góry