reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja w sumie pierwszy taki wyjazd to chyba dopiero w święta planuje, choć wczoraj mąż stwierdził, że w tym roku zostajemy w domu.. Ale myślę, że jeżeli Borys będzie zdrowy itp to można pojechać :-)

Ja właśnie skończyłam ogarniać mieszkanie i musiałam się położyć bo plecy zaraz mi rozerwie... Ale odkurzyłam podłogi, starłam kurze, kuchnie ogarnęłam bo wczoraj późno wróciłam ... jeszcze podłogi umyć i łazienkę..Ale to za chwilę jak poleżę :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiktorka jeszcze nie słyszałam o niemowlaku ktory nie lubi autem jeździć a z takim małym to najłatwiej mu to wszystko jedno gdzie jest dopóki mama z cycem w pobliżu sie kręci:)
A na wyjazdy jak sie ma dzieci to polecam bagażnik dachowy, nam sie bardzo przydaje no i w samochodzie więcej miejsca i łatwiej sie podróżuje :)

A ja przy pierwszym dziecku wcale nie miałam auta. Jeździłam z małym pociągiem (w foteliku, bo potem musiałam się przesiąść do auta - ktoś mnie odbierał) i dodatkowo z kontenerem z kotem. Wózka nie używałam wiele, więc z nim nie podróżowałam. Chyba wszystko zależy od człowieka i nastawienia. Nie ma co się przejmować bagażnikiem.

Dzidzia na pewno zdąży przyjść :)
No z tymi autami to damy radę. Jesteśmy tylko we dwoje wiec najwyzej torba bedziie z przodu siedziec :p bo ja i tak z dzieckiem z tylu.
My to w ogóle planujemy na sylwestra jechac i w grudniu do Pragi, zobaczymy tylko jakim mloda bedzie dzieckiem i czy bedzie lubila jezdzic autem.

jak ty cala ciaze jezdzilas autem to maluszek bedzie to tez pewnie uwielbiac, dzieciaki mojej siostry to odraazu po wejściu do samochodu były zadowolone i zasypiały :) tak ich fajnie byjalo

Justjesem wiesz nie stać mnie na wózek droższy niż ten co kupiliśmy więc średnia tą wypowiedź. A już nie można nic napisać? Wózka raczej w salonie się nie pakuje do auta prawda? I raczej trudno sobie to wyobrazić skoro oboje z mężem byśmy pewni, że zajmie mniej miejsca. Chyba po to jest forum aby wymienić takie uwagi itp.

Agica dobra myśl z tym bagażnikiem na dach, w sumie nawet o tym nie pomyślałam, że taki można nabyć i o ile większa przestrzeń :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie pewnie nikt nie pobije z rozmiarami wózka bo gondola ma 80cm w środku i 85 ns zewnątrz:) ale wszystko się pięknie mieści do naszego bagażnika:)

Co to wogole za problem. Miesci sie miesci. Ja jezdzilam z malym w seicento a tam bagaznik na dwie reklamowi. Odczepialismy kola stelarz na styk.a na.to.gondola. torba pod nogi. Da sie da sie? A czasami.nawet w 5 osob jezdzilismy.
Nie marudzilam bo co to za problem jak sie ma swoje ukochane I wyczekane malenstwo

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry