reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja suszarkę biorę bo to dla mnie normalnie, że myje włosy co drugi dzień i czy to szpital czy nie to chce się dobrze czuć :-) chyba, że siły nie będę miała :-)

Patrish na stronach szpitali wiele jest napisane :-) jak np o bezpłatnym porodzie rodzinnym dlatego nie warto liczyć tylko na nich . Poza tym naprawdę nie wiesz jak będziesz się czuła a co szkodzi to zabrać?:-)

Co do koszuli to ja właśnie chcę ich szpitalną ponieważ one są robione że specjalnych materiałów i tak się człowiek w nich nie poci :-) przynajmniej u nas wręcz polecają je brać, bo w tych własnych to ech :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam dwie koszule takie dosc ladne a jedna ktora moze isc na zmarnowanie a tam niewiem czy dają.
Wlasnie myslalam tez o tym suchym.szamponie:) chociaz ja mam fiola z wlosami

Ja będę kąpać w samej wodzie na początku. Nie wiem jak to bedzie, nigdy nie rodzilam lecz,wole je miec w razie w. Zresztą dziecko też na nich można przewijac zamiast na łóżku.
i ja podobnie, doleje tylko niewielka ilosc emolienu.
chusteczek nie uzywalam i nigdy nie smarowalam pupy.
Agica a Ty smarowalas pupe profilaktycznie ?

Tola ja nie smarowałam profilaktycznie i pępka tez nie dotykałam i odpadł po 3 dniach ale każde dziecię inne a moja córa to z tych gruboskórnych raczej:) zreszta ja generalnie leków maści itp unikam jak moge:)

Bo :)
przeczytałąm "Ja smarowałam pupę tylko po kupie albo jak cos sie działo" po kazdej kupie ? moj akurat robil raz dziennie ale sa takie dzieci co 3 razy dziennie robia , i np raz dziennie po kupie smarowałąs ?

Pepek tez odpadl w 3 dobie bez wspomagaczy

Aaaa byłam właśnie z mężem sprawdzić jak nasz wózek wejdzie do naszych aut..i powiem Wam...średnio....
Mąż na Astre IV sedan z naprawdę dużym bagażnikiem i owszem wózek wejdzie a torba to tylko chyba jedna i to miękka jakaś...
Ja mam Signum i z tyłu wejdzie tyko stelaż a gondola ewentualnie na niego ale wtedy nie zasunę rolety , żeby nie było Ho widać więc to średnie takie...i żadna torba już nie wejdzie :-\ a ja będę w aucie trzymać wózek... więc gondola będzie musiała być z tyłu kocem chyba przykryta...
Matko sądziłam, że będzie mniejszy problem..jak tu gdzieś dalej jechać z wózkiem :-\

Moja tez raczej oszczędna w kupach była i zazwyczaj jedna dziennie i w tedy smarowała. Chyba ze biegunkę miała no to trzeba było smarować cześciej no i wietrzenie pupy tez dobrze jej robiło. Ja używałam bepathen i teraz tez kupiłam:)

reklama
Aaaa byłam właśnie z mężem sprawdzić jak nasz wózek wejdzie do naszych aut..i powiem Wam...średnio....
Mąż na Astre IV sedan z naprawdę dużym bagażnikiem i owszem wózek wejdzie a torba to tylko chyba jedna i to miękka jakaś...
Ja mam Signum i z tyłu wejdzie tyko stelaż a gondola ewentualnie na niego ale wtedy nie zasunę rolety , żeby nie było Ho widać więc to średnie takie...i żadna torba już nie wejdzie :-\ a ja będę w aucie trzymać wózek... więc gondola będzie musiała być z tyłu kocem chyba przykryta...
Matko sądziłam, że będzie mniejszy problem..jak tu gdzieś dalej jechać z wózkiem :-\

dlatego my jesteśmy zmuszeni zmienić samochód, w życiu z Wiktorkiem byśmy nie dojechali z pełnym bagażem na wakacje nad morze w tym aucie które mamy

Do góry