Czyli, że to faktycznie jeszcze trochę :-)
Jak tam dziś bezsenność?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bilans po nocy 24.00 - 6.15 z jedna przerwa na sikanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli, że to faktycznie jeszcze trochę :-)
Jak tam dziś bezsenność?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od 21.30 do 7.30 z czterema przerwami po paręnaście minut lub pół godziny bo moje dziecko co tylko wstałam i znowu się kładłam zaczynało kopać. Od wczoraj po kolacji znowu cały czas się rusza. jak tak będzie do końca dnia to znów jadę na izbę przyjęć, żeby sprawdzali czy nie ma tachykardii. Zna mnie już tam pół personelu ale ja mogę jeździć tam nawet codziennie byleby mieć pewność, że wszystko z nią w porządku.
Betka tak teraz będzie, maluszki maja mniej miejsca i sie przygotowują już.
Wczoraj jedna dziewczyna dała mi super rade, mówi, żeby nie kupować kolorowych body tylko białe z tesco najlepiej. Podobno nie,widać gdy dziecku sie ulewa, latwo spiera sie kupki i inne i do tego pasują do wszystkiego.