reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Patrish moj lekarz nie boi sie wcześniejszego porodu u nas. W sobote koncze 37 tydzien moze dlatego.
Ja skonczylam robic pompony z tiulu. Poka torebke :)
Ja jutro ide do lekarza ciekawe co powie, pachwiny bolą w pochwie kluje i brzuch jak na okres, lecz pewnie zaraz przejdzie. Moj nie chce dax sie wykorzystac bo twierdzi, że pokoj jeszxze nie gotowy i nie wolno przyspieszac wiec zyjemy w celibacie póki on nie złoży mebli i dokonczy malowania. Zwariuje

ja 3/4 ciąży żyje w celibacie :growl: moj prze ten czas ani razu nic odemnie nie chciał wiec parę razy sama robiłam podchody :-) :)

reklama
Patrish torebki nie widzę :( Agica to i ja zjem goralka. Zawsze to raźniej :)
IMG_20160915_141602_1.jpg nie załączyła się poprzednio jest taka biało błękitno szara :) a tobie pompony wyszły super

Załączniki

• IMG_20160915_141602_1.jpg
    IMG_20160915_141602_1.jpg
    320,1 KB · Wyświetleń: 78
Beatko mam taką cichą nadzieje musze poczekać do poniedziałku jak wskoczy 38 tydzień i zabieram się za porządki i inne pierdoły żeby troszkę przyspieszyć poród

Racja,mi jutro wskakuje 38tc i chyba tez sie musze wziac za cos zeby sie ruszylo,tylko ze moj organizm chyba jest przyzwyczajony ze ja ciagle musze chodzic i cos robic nie wyleżę za dlugo:) do tego cwiczenia wiec takie np.schody niewiem czy by mi cos dały

reklama
Do góry