reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiki dopiero od niedawna brzuch Cię pobolewa jak na okres?
Mnie kilka dni temu zaczeły bolec pachwiny wczesniej wogole nie czulam takiego bolu, a od 3-4 dni wlasnie brzuch mnie tak okresowo pobolewa momentami przez cały dzień

Mnie też pachwiny i brzuch tak jak na okres pobolewa dziś byłam na wizycie zbadał mnie i co szyjka troszkę się obniżyła ale powiedział ze jeszcze nie tyle żeby rodzic rozdarcie na palec kazał mi się wstawić za tydzień na ktg zobaczymy jak będzie ze skurczami , a ja już myślałam że powie dziś ze jutro na szpital bo mnie czasami tam skurcz chwycił mały się pcha a tu mówi ze jeszcze bo szyjka za wysoko ale powiedział ze to różnie bywa że czasami zdarza się tak ze on zbada wszystko ok a za godzinę czy parę dzwoni do niego pacjentka ze zaczęło się i lekarz jedzie do szpitala

Aleksandra zycze zeby poszlo szybko i bezbolesnie..dasz rade kobietko!

Swistak ja od pn zaczynam ktg mam na dwa tyg rozpisane takze sie najezdze do szpitala codziennie

reklama
Aleksandra zycze zeby poszlo szybko i bezbolesnie..dasz rade kobietko!

Swistak ja od pn zaczynam ktg mam na dwa tyg rozpisane takze sie najezdze do szpitala codziennie
Beatka u mnie chce w piątek zobaczy co i jak i jak będzie coś się działo ze skurczami to chce mnie zostawić na sobotę bo ma on dyżur może wtedy juz urodze

Do góry