reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Betka ja jajko prawie znioslam przez ciebie ee to jak skacze to falszywy alarm raczej
swistak34
Mnie też pachwiny i brzuch tak jak na okres pobolewa dziś byłam na wizycie zbadał mnie i co szyjka troszkę się obniżyła ale powiedział ze jeszcze nie tyle żeby rodzic rozdarcie na palec kazał mi się wstawić za tydzień na ktg zobaczymy jak będzie ze skurczami , a ja już myślałam że powie dziś ze jutro na szpital bo mnie czasami tam skurcz chwycił mały się pcha a tu mówi ze jeszcze bo szyjka za wysoko ale powiedział ze to różnie bywa że czasami zdarza się tak ze on zbada wszystko ok a za godzinę czy parę dzwoni do niego pacjentka ze zaczęło się i lekarz jedzie do szpitala
swistak34
Patka ile Ci wyszedł ten cukier?Ja ostatni próbuje ograniczyć cukier bo koleżanka mi mierzyła i miałam wysoki...
Wiktorka88 O
Betka od kilku dni tak mocno dosc i czasami kluje jakby jajnik
Aleksandra91
Zaciekawiona BB
No niestety 4 godziny na porodowce stanelo na 3 cm I jestem na patologii. Skurcze mocne co 3 min teraz:/ okropne takie przenoszenie
swistak34
A kroplówke dostałaś żeby pomóc na rozdarcie?No niestety 4 godziny na porodowce stanelo na 3 cm I jestem na patologii. Skurcze mocne co 3 min teraz:/ okropne takie przenoszenie
reklama
swistak34
Beatka u mnie chce w piątek zobaczy co i jak i jak będzie coś się działo ze skurczami to chce mnie zostawić na sobotę bo ma on dyżur może wtedy juz urodzeAleksandra zycze zeby poszlo szybko i bezbolesnie..dasz rade kobietko!
Swistak ja od pn zaczynam ktg mam na dwa tyg rozpisane takze sie najezdze do szpitala codziennie