reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ua, widze, ze my w tym samym wieku..moze obie bedziemy mialy chlopca ;-) ;)
Ale tak na serio...to czytalam gdzies, im blizej owulacji byl sex, to wieksze prawdopodobienstwo na chlopca. Kilka dni przed owulacja- dziewczynka..ale ile w tym prawdy, to nie wiem..
Ah, co ma byc to bedzie, najwazniejsze, ze zdrowe :-)

reklama
Witam z rana :) mi według kalendarza wychodzi chłopiec, mąż byłby przeszczęśliwy, ale dla mnie najważniejsze żeby było zdrowe :)
Ja na kolejną wizytę się wybieram po 20 lutego, a lekarz mi mówił, że usg dopiero w marcu będę robić... Trochę poczekam, ale może to i lepiej, bo już będę widziała małego człowieczka w 11 tygodniu :)

Cześć dziewczyny :)

Prawdopodobnie dołączam do Was. Ostatnia miesiączka 25 lub 26 grudnia (już pamięć nie ta:) ) i tydzień po spodziewanej @ która zazwyczaj pojawiała się jak w zegarku zrobiłam test z przekonaniem "na bank nie jestem w ciąży" jakie było moje zdziwienie kiedy zobaczyłam 2 kreski :szok:. We wtorek wizyta i zobaczymy co tam się dzieje.

reklama
Do góry