reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
hej Neilaaa, gratulujemy dwoch kresek!
u nas to bylo po prostu zawsze bez zabezpieczenia..wiec wiedzielismy, ze kiedys sie "uda" ;-)

madziorek, ktory to tydzien ciazy? :-)
kurde, zastanawiam sie ciagle kiedy isc do lekarza...zeby bylo conieco widac...

ja tez wg. kalkulatorow jestem w 5 tyg. (poczatek) wiec jakos sie musze wstrzymac, pojde do lekarza w przyszlym tyg.-przynajmniej by zrobic bete...

Witam was dziewczęta :) dzisiejsza beta potwierdziła ciąże, termin początek października, z wizytą jeszcze się wstrzymam żeby było serduszko widać :)
3mam kciuki za wszystkie testujące!

reklama
U mnie tak ogromne zaskoczenie że do teraz jestem w szoku :szok::szok::szok::szok: co nie znaczy że się nie cieszę :laugh2:Dobrze że los wziął sprawy w swoje ręce bo tak chyba nigdy nie zdecydowalibyśmy się na drugie baby :)

Jestem ciekawa czy we wtorek usłyszę już serduszko bo z moich wyliczeń wchodzi że jutro powinien skończyć się 5 tydzień, a termin porodu z internetowych kalkulatorów wychodzi na 1 października :)

Ostatnia edycja:
Do góry