Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Aleksandra powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde to ja dzis 37t6d...
Aleksandra kciuki zacisniete!!
Ja jestem czujna juz teraz kazde pobolewanie brzucha cokolwiek czy wkladke sledze ogladam,narazie nic sie nie dzieje ale rano goraco mi sie zrobilo..
Smiac mi sie chcialo bo gin kazala Nam
"działać" to dzialamy a tu by minely z trzy dni od wizyty i rodze hehe
mi się tez gorąco zrobiła jak papier jakiś taki różowy się wydawał, a dopiero potem zauważyłam ze to końcówka roli i jest tam jakiś pasek czerwony, już miałam wizje pękających naczynek i jazdy do szpitala
A mi dziś wskoczył 37 tydzień według om, jadę zaraz do szkoły rodzenia. Agica no to przenoszenie jest najgorsze
Dla mnie kapke za rzadkie, dlatego ja dalam podwojnie tiulu, ale taki kaszalot wyszedl ze wiecej nie probuje.Rola słabędzie zdjęcie i na razie czekają na pokój. Poszukaj instrukcji na youtube i nie poddawaj się mi też pierwszy nie wyszedl. Betka ja to siedzę jak na szpilkach taka jestem ciekawa czy to juz u ciebie