reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktorka, zobaczymy czy mój zrozumiał :)
Ja też mam ochotę zrobić aferę, ale trzymam się na razie. Nie wiem czy to hormony, czy po prostu fakt, że siedzę w domu i mnie to razi, ale mam kosmiczne parcie na to, żeby w domu było wszystko ogarnięte na 100%, z naciskiem na pokoik i rzeczy maleńkiej.
Pierścionka i obrączki też już nie noszę, bo ostatnio ciężko było mi już zdjąć, więc muszą zaczekać te kilka tygodni na mnie :)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie ze na sile nie ma co,chociaz gdzies sobie jedzcie odpoczniecie od domu:)
Ja juz mam troche dosc tego siedzenia w domu cale wakacje,nigdzie nie wyjechalam pierwszy raz

Wiol tez tak mialam chodzilam zła i ciagle o tym pokoju gadalam i zawracalam mojemu tyłek az sam sie zląkł ze tak malo czasu zostalo wzial sie potem ja ciuszki ogarnelam itd i w tydz pokoj gotowy ( no pomijajac remont generalny calego mieszkania w lipcu):p

Ja też siedzę od 24 tc i czasami to do głowy dostaje:D tym bardziej że mój D przyjeżdża tylko na weekend i ja taka samiuteńka siedze:( w sumie to ja t3ż musze się upomnieć o jakiś prezent bo on nie pomyśli o tym:p

Ja mojemu kazałam na nowe cycki odkładać:)
U mnie hormony szaleją mam ochotę udusić mojego albo w ogóle go przegonić! Nie ważne co zrobi i tak jest zle! Mam nadzieje ze mi przejdzie...

Widzę , że chyba temat biżuterii jest popularny w końcówce ciąży :-) pewnie jak już nie możemy sobie żadnych fajnych ciuszków kupować to chociaż się błyskotek chce . Ja oczywiście mam nie inaczej i kolczyki też już zakupiliśmy bo mi się jeszcze termin porodu z moimi urodzinami prawie pokrywa więc podwójna okazja :-) Jak wcześniej powiedziałam , że nic nie potrzebuję i nie ma sensu na siłę kupować to się na mnie obraził . Więc będę miała śliczne kolczyki i teraz tym bardziej się nie mogę doczekać nowe kolczyki nowy dzieciaczek ;-)
Byłam dzisiaj na wizycie , z malutką wszystko dobrze , waży ok. 2,5 kg więc już taka ładna waga . Miałam również ktg i wyszły mi jakieś nie duże skurcze tak 20-30 na tej skali , a ja ich praktycznie nie czuje . Lekarz szczególnie się nie przejął - leżeć i brać nospe . Wam też już wychodziło cokolwiek na tym ktg czy jeszcze nie ?

To super, że dzidzia ma już taką wagę:) nie przejmuj się, u mnie też wychodziły skurcze, ale lekarz powiedział, że może tak być i że to nie są skurcze porodowe.

Julian ja miałam ktg w 31tc i też miałam skurcze ok 20, ale też się tym nie przejęła. Bardziej położna od mojej gin kazała odpoczywać :-)
Ale chyba teraz się to zaczyna zwiększać bo częściej się brzuch napina :-\

A co do prezentu za urodzenie dziecka to ja nie wiem ale jakoś nie czuje potrzeby :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry