reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Tutaj badanie było robione z laboratorium KORLAB ..
nianiusia - nie zaniedbam tego, spokojnie :)
Za bardzo pragnę tego maleństwa bym odpuściła :)
Neila masz zamiar rodzic w DG? :)

reklama
Ktoras pytala o ksiazki o spaniu. Jezyk niemowlecia czy jakos tak. Ale ja nie wierze w takie rzeczy. Zadne dziecko nie jest ksiazkowe I kazda mama wie co dla jej dziecka jest najlepsze

Ale się rozkręciłyście :-D

Sojna, powodzenia, wypoczywaj dużo i za jakieś pozytywne książki się zabieraj dla odstresowania :)

To ja się z moim wynikiem dla świętego spokoju chyba też wybiorę do endokrynologa...

Ruda masz rację życie zweryfikuje... Tyle że jak będę mieć już sporego brzucha i prawdopodobnie pójdę na L4 to co robić całymi dniami... Nie zaszkodzi czytać myślę :tak:

Tutaj badanie było robione z laboratorium KORLAB ..
nianiusia - nie zaniedbam tego, spokojnie :)
Za bardzo pragnę tego maleństwa bym odpuściła :)
Neila masz zamiar rodzic w DG? :)

Nevka nie nie i jeszcze raz nie ten szpital moim zdaniem to tragedia. Myślę właśnie o Centrum w Sosnowcu albo któryś w Kato. Maksia rodziłam w szpitalu kolejowym w Kato ale tylko dlatego że moja poprzednia gin tam przyjmowała i mnie cięła a teraz jest już na emeryturze :(

Neilaaa wychodzi niekompetencja bo nie powinnaś sama do tego dochodzić co dziecku jest

Neilaaa oczywiście ze farbuje, wyobraź sobie 9 miesięczne odrosty!!

Bbubbka czasem dzien tak szybko zleci ze nawet nie zdążę sie obejrzeć. Ja z blizniakami brałam garści leków.

Meg88 mozna tylko w ciazy bol jest mocniej odczuwalny i moze to byc bardziej nieprzyjemne.

Sojnabig poobserwuja i bedzie dobrze, cos oprócz plamienia masz? Nadżerki nie masz? Przetrwasz to sa tylko 2 dni. Moj rekord to 3 miesiace.Odpoczywaj.

Ann czasem takie bóle sa jak wiązadła sie naciągają

Marzycielka nie w domku jestem :)

Ja tez mam szpital w domu, jak narazie 3 z gorączka.
Miałam wczoraj maleńkie jednorazowe plamienie, do tej pory spokoj na szczęście.
Pierwszy raz mam niskie ciśnienie w ciazy. Zawsze miałam średnio 120/80 a teraz 98-100/50

.

Madziula ludzie lubią wtrącać sie tam gdzie nie powinni

Mam znajoma która nie karmiła piersią bo ja to brzydzi. Głupota byłoby namawiać ja do karmienia. To jest osobista sprawa.

W uk jest inaczej, cieszą sie bardzo jak karmisz ale jak wybierasz butle to nie na problemu. Nikt nie patrzy jak na wyrodna matkę.

Tak sie zle dzis czuje cmi mnie w glowie nie wiem moze to cisnienie ale nie wiem czy niskie czy wysokie ;/

reklama
Neilaaa wychodzi niekompetencja bo nie powinnaś sama do tego dochodzić co dziecku jest

Neilaaa oczywiście ze farbuje, wyobraź sobie 9 miesięczne odrosty!!

Bbubbka czasem dzien tak szybko zleci ze nawet nie zdążę sie obejrzeć. Ja z blizniakami brałam garści leków.

Meg88 mozna tylko w ciazy bol jest mocniej odczuwalny i moze to byc bardziej nieprzyjemne.

Sojnabig poobserwuja i bedzie dobrze, cos oprócz plamienia masz? Nadżerki nie masz? Przetrwasz to sa tylko 2 dni. Moj rekord to 3 miesiace.Odpoczywaj.

Ann czasem takie bóle sa jak wiązadła sie naciągają

Marzycielka nie w domku jestem :)

Ja tez mam szpital w domu, jak narazie 3 z gorączka.
Miałam wczoraj maleńkie jednorazowe plamienie, do tej pory spokoj na szczęście.
Pierwszy raz mam niskie ciśnienie w ciazy. Zawsze miałam średnio 120/80 a teraz 98-100/50

.
Mam nadżerkę właśnie..

Do góry