reklama
luckychoice
Fanka BB :)
Ale się rozkręciłyście
Sojna, powodzenia, wypoczywaj dużo i za jakieś pozytywne książki się zabieraj dla odstresowania
To ja się z moim wynikiem dla świętego spokoju chyba też wybiorę do endokrynologa...
Sojna, powodzenia, wypoczywaj dużo i za jakieś pozytywne książki się zabieraj dla odstresowania
To ja się z moim wynikiem dla świętego spokoju chyba też wybiorę do endokrynologa...
neilaaa
Tutaj badanie było robione z laboratorium KORLAB ..
nianiusia - nie zaniedbam tego, spokojnie
Za bardzo pragnę tego maleństwa bym odpuściła
Neila masz zamiar rodzic w DG?
Nevka nie nie i jeszcze raz nie ten szpital moim zdaniem to tragedia. Myślę właśnie o Centrum w Sosnowcu albo któryś w Kato. Maksia rodziłam w szpitalu kolejowym w Kato ale tylko dlatego że moja poprzednia gin tam przyjmowała i mnie cięła a teraz jest już na emeryturze
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Neilaaa wychodzi niekompetencja bo nie powinnaś sama do tego dochodzić co dziecku jest
Neilaaa oczywiście ze farbuje, wyobraź sobie 9 miesięczne odrosty!!
Bbubbka czasem dzien tak szybko zleci ze nawet nie zdążę sie obejrzeć. Ja z blizniakami brałam garści leków.
Meg88 mozna tylko w ciazy bol jest mocniej odczuwalny i moze to byc bardziej nieprzyjemne.
Sojnabig poobserwuja i bedzie dobrze, cos oprócz plamienia masz? Nadżerki nie masz? Przetrwasz to sa tylko 2 dni. Moj rekord to 3 miesiace.Odpoczywaj.
Ann czasem takie bóle sa jak wiązadła sie naciągają
Marzycielka nie w domku jestem
Ja tez mam szpital w domu, jak narazie 3 z gorączka.
Miałam wczoraj maleńkie jednorazowe plamienie, do tej pory spokoj na szczęście.
Pierwszy raz mam niskie ciśnienie w ciazy. Zawsze miałam średnio 120/80 a teraz 98-100/50
.
Bbubbka czasem dzien tak szybko zleci ze nawet nie zdążę sie obejrzeć. Ja z blizniakami brałam garści leków.
Meg88 mozna tylko w ciazy bol jest mocniej odczuwalny i moze to byc bardziej nieprzyjemne.
Sojnabig poobserwuja i bedzie dobrze, cos oprócz plamienia masz? Nadżerki nie masz? Przetrwasz to sa tylko 2 dni. Moj rekord to 3 miesiace.Odpoczywaj.
Pierwszy raz mam niskie ciśnienie w ciazy. Zawsze miałam średnio 120/80 a teraz 98-100/50
.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Madziula ludzie lubią wtrącać sie tam gdzie nie powinni
Mam znajoma która nie karmiła piersią bo ja to brzydzi. Głupota byłoby namawiać ja do karmienia. To jest osobista sprawa.
W uk jest inaczej, cieszą sie bardzo jak karmisz ale jak wybierasz butle to nie na problemu. Nikt nie patrzy jak na wyrodna matkę.
Mam znajoma która nie karmiła piersią bo ja to brzydzi. Głupota byłoby namawiać ja do karmienia. To jest osobista sprawa.
W uk jest inaczej, cieszą sie bardzo jak karmisz ale jak wybierasz butle to nie na problemu. Nikt nie patrzy jak na wyrodna matkę.
luckychoice
pytanie za 100 pkt - czy wy sie aktualnie kochacie z mezem czy post? ja przyznam post ze strachu;-)
Magda, Beti, Nianiusia, melduję się w grupie poszczących ;-)
reklama
sojnabig
Mam nadżerkę właśnie..Neilaaa wychodzi niekompetencja bo nie powinnaś sama do tego dochodzić co dziecku jest
.