mam pierwszy bubel w szafie maluszka, kupilam turkusowe body z 5 10 15 materiał super, paczka przyszła na następny dzień, kolorki po praniu bez zmian niestety napki przy szyjce nie wytrzymały pierwszego prania i prasowania. Przy rozpinaniu napka się wychaczyla zostając po jednej stronie trochę mi szkoda wywalać wiec chyba przelecę się do jakiejś pasmanterii po zatrzaski i mu doszyje. nadmienię ze przy tej operacji straciłam paznokcie
reklama
Dzięki dziewczyny tez wierze ze wszystko będzie ok. Lekarze i położne mnie tu pocieszają, że dzieciaki na tym etapie juz sobie świetnie radzą zwłaszcza ze 3 tyg temu dostały sterydy. No i że cc będą robić jeśli według nich wyniki mogą zaszkodzić maluchom i nikt specjalnie ani przyspieszać ani przedłużać nie będzie.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
tekila85
Fanka BB :)
Kamila to dobrze, że lekarze też dają wsparcie bo kto jak nie ludzie z wiedzą powinni człowiekowi dawać dobre fluidy :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
patka90.02
Kamila kciuki mocno zaciśnięte. Ale napewno będzie wszystko dobrze nie ma innej opcji dzieci są napewno silne i zdrowe
No pewnie juz laską ha ha dobre laską to ja byłam w wieku 23lat wtedy 49kg i rozmiar 34 a teraz 79kg i rozmiar 46
boze ja nawet nie pamiętam kiedy wazylam 49 kg ale to napewno byla szkolą średnia , potem to tak 58-66 i taki przedział do dziś dnia mi się utrzymuje w zależności od por roku. mam nadzieje ze te moje obecne 71 zejdzie bo mojej standardowej wagi o skórze nie myślę bo nie chce się denerwować niepotrzebnie. W wieku 37 lat napewno będzie ciężko aby to diabliwo sie wstąpiło ale mam nadzieje ze brak zwisu i rozstępów jest u nas dziedziczne i nie będę miała z tym problemu jak moja babcia mama i siostra
Wiktorka88 O
U nas malowanie pokoju i przyszly mebelki
tekila85
Rety dziewczyny czy Wy też macie tyle rzeczy dla dzieci, że non stop lata pralka??? Ja mam już 4 wsady za sobą i przed jeszcze z 3 przed mną!!!??? Matko skąd ja mam tyle rzeczy???
reklama
betkaa88
Pokaz jak bedziesz miala gotowe cieszysz sie pewnie,ze nareszcieU nas malowanie pokoju i przyszly mebelki