reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

mam pierwszy bubel w szafie maluszka, kupilam turkusowe body z 5 10 15 materiał super, paczka przyszła na następny dzień, kolorki po praniu bez zmian niestety napki przy szyjce nie wytrzymały pierwszego prania i prasowania. Przy rozpinaniu napka się wychaczyla zostając po jednej stronie trochę mi szkoda wywalać wiec chyba przelecę się do jakiejś pasmanterii po zatrzaski i mu doszyje. nadmienię ze przy tej operacji straciłam paznokcie :frown:

reklama
Dzięki dziewczyny tez wierze ze wszystko będzie ok. Lekarze i położne mnie tu pocieszają, że dzieciaki na tym etapie juz sobie świetnie radzą zwłaszcza ze 3 tyg temu dostały sterydy. No i że cc będą robić jeśli według nich wyniki mogą zaszkodzić maluchom i nikt specjalnie ani przyspieszać ani przedłużać nie będzie.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

No pewnie juz laską ha ha dobre laską to ja byłam w wieku 23lat wtedy 49kg i rozmiar 34 a teraz 79kg i rozmiar 46

boze ja nawet nie pamiętam kiedy wazylam 49 kg ale to napewno byla szkolą średnia , potem to tak 58-66 i taki przedział do dziś dnia mi się utrzymuje w zależności od por roku. mam nadzieje ze te moje obecne 71 zejdzie bo mojej standardowej wagi o skórze nie myślę bo nie chce się denerwować niepotrzebnie. W wieku 37 lat napewno będzie ciężko aby to diabliwo sie wstąpiło ale mam nadzieje ze brak zwisu i rozstępów jest u nas dziedziczne i nie będę miała z tym problemu jak moja babcia mama i siostra

Rety dziewczyny czy Wy też macie tyle rzeczy dla dzieci, że non stop lata pralka??? Ja mam już 4 wsady za sobą i przed jeszcze z 3 przed mną!!!??? Matko skąd ja mam tyle rzeczy???

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila ja z 4 pralki wstawialam z rzeczami ale to i posciel i koce teraz mi sie przypomnialo ze jeszcze cos musze wyprac..pralka tez sie przygotowuje widze na przyjscie malenstwa hehe:)

reklama
Do góry