reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny ja śpię nago tylko z kołdrą między nogami bo tak mi gorąco. Jak patrze na córkę śpiąca pod kołdrą i męża przykrytego aż pod szyję to się jeszcze bardziej pocę :/ a w dzień siedzę lub leżę przy włączonym wentylatorze...

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

no ja też śpię lekko ubrana i nie przykrywam się bardzo a i tak nic nie pomaga!!! a jestem raczej osobą ciepłolubną i zazwyczaj dość mocno się przykrywałam, teraz tak źle, tak nie dobrze. Prysznic pomaga tylko na chwilę :)

Dzięki :-) kupię inny płyn bo ten naprawę nie denerwuje aż mi niedobrze było wczoraj od tego zapachu w pokoju :-\

Co do spania to ja cały rok śpię w satynowych koszulkach na ramiączkach bo zwykle mi gorąco :-) teraz też tak śpię :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

to mam nadzieje ze dziewczyny ze szkól rodzenia przyniosą nam na forum jakieś ciekawostki, ciekawe jak rożne będą opinie na te same tematy w dwóch szkołach, niekiedy jedna położna ma inne spojrzenie niż druga ciekawe czy w szkołach jest podobnie

no właśnie teraz podobno stosuje się jakaś pielęgnacje na sucho i dopiero jak sie pepuszek nie chce goic to zaczyna się stosować octenisept

ze wszystkim tak jest, że ile ludzi tyle opinii. Jeśli chodzi o poród to najlepiej właśnie z tego względu wybierać szkołę rodzenia przy szpitalu, który się wybrało, wtedy mniej więcej wiadomo jakie są tam "zwyczaje" i czego się spodziewać. Choć i tak porody są raczej nieprzewidywalne :p

nie sadzicie ze powinno to być jakoś ujednolicone, potem człowiek głupieje i nie wie czy lepiej pupę umyć woda czy rumiankiem a może tylko chusteczka

reklama
Dokładnie Anuleczka ja właśnie takie spotkanie miałam z położną z mojego szpitala :-)
ja tam zgadzam się na wszystko co ma mi i dziecku pomóc przyjść na świat.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry