reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Właśnie to nie jest zależne od ruchów malutkiej , to że pod żebra pcha nóżki to swoją drogą :-) to bardziej takie jakby w tym jednym miejscu mi się coś rozrywało trochę jak się właśnie schylam albo chodzę, martwię się bo mam łożysko na przedniej ścianie , ale byłam w piątek u lekarza i wszystko było ok, jak malutka kopie w to miejsce to nie boli , tylko jak ja sama się ruszam , dzisiaj postanowiłam że cały dzień będę leżała i mam nadzieję że do jutra przejdzie

Wiola ja core urodziłam dwa tygodnie przed i jak byłam na ktg połozna pytała sie co tak wczesnie na to ktg i powiedziałam ze odszedł mi czop to powiedziała ze taki juz moj urok ze to tez napewno urodze wczesniej wiec czekam od jutra wskakuje mi 36tydzien wiec mozna spodziewac sie porodu w kazdej chwili ale niech malenstwo poczeka choc do połowy wrzesnia

Jak dla mnie 36 to troche zawczesnie najlepiej to tak od 38 tygodnia z tym ze niezawsze jest tak jak chcemy w moim przypadku to lepiej przed niz zeby po terminie bo u cukrzykow to niewskazane

reklama
Do góry