reklama
tekila85
Fanka BB :)
ewelinka10425
Hej jak miło jejkuu ja jeszcze nie wiem w którym szpitalu rodzę... serio, wydaje mi się, że żaden się nie nadaje do rodzenia najbardziej się zastanawiam nad Świdnikiem i chyba pojade tam sobie zobaczyć jak ten szpital wygląda. Mój prowadzący pracuje w MSWiA więc nie mogę na niego liczyć... A Ty? Masz coś wybranego?
Wczoraj się strasznie przestraszyłam, bo jak byłam w toalecie to usłyszałam takie głośne plumknięcie i pomyślałam o tym czopie śluzowym...ale nie doparzyłam się niczego... W poniedziałek byłam u lekarza i szyjka w porządku, wszystko trzyma, brzuch nie opadł i powiedział, że nie zapowiada się na wcześniejszy poród (chociaż bardzo bym chciała w tym 38...).
Ja wczoraj miałam sesję brzuszkową. Nie mogę się doczekać efektów
No mój lekarz z jaczewskiego i chyba tam będę rodzić, ale też jeszcze zastanawiam się nad świdnikiem
Wiktorka lepiej nie czekać za długo jeśli nie przejdzie.
W pierwszej ciąży czopki odszedł mi w 34tc i zrobiło mi się rozwarcia ma palec. A poród zaczęłam się równo 37tc. I nie leżałam
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Wzięłam lek i teraz leżę. Bol brzucha minął, zostal tylko bol w pachwinach. Zaraz sie zdrzemne
betkaa88
Oby to zwykle zatrucie pokarmowe biegunka i przejdzie..masz racje poloz sie i nic nie rob.
Ja za duzo robie w domu, brzuch mi mocno stwardnial i teraz leze nie moge przesadzac,wczoraj prasowalam z poltorej godz i tez mialam twardy i poczulam sie mocno zmeczona..juz coraz ciezej ze wszystkim
Ja za duzo robie w domu, brzuch mi mocno stwardnial i teraz leze nie moge przesadzac,wczoraj prasowalam z poltorej godz i tez mialam twardy i poczulam sie mocno zmeczona..juz coraz ciezej ze wszystkim
swistak34
Kamiladon troche mnie uspokoiłas mam nadzieje ze u mnie mały poczeka tez choc ze dwa tygodnie zobaczymy jutro mam wizyte wiec wszystkiego sie dowiem ale moja mama sie przeraziła i nie pozwoli mi nic robic ale ja i tak troche poogarniałam u cory w pokoju popodpisywałam w szafie gdzie co lezy jakie ybrania do wyjscia a ktore po domu zeby przypadkiem chłop nie wysłał małej w ubraniach domowych do szkoły i jeszcze jutro na spokojnie uszykuje jej plecak i ogarne jej co do szkoły potrzebne zeby wiedzieli co i gdzie lezy choc moja cora to madrzejsza niz tatus bo jak pokazywałam mu gdzie i co to ona wszystko pierwsza przedemna wiec chyba nie mam co sie obawiac ona napewno poradzi sobie gorzej z nim ha ha tylko boje sie bo oni czasami jak zostaja sami to tak jak kot i pies
Wesoła Kobietka
Widzę, że coraz wiecej dziewczyn ma różne dolegliwości.
Betka oszczedzaj sie te końcówki juz niestety ciężkie bywaja, ja juz bede coraz wiecej tylko leżeć bo jak tylko cos wiecej porobie czy za dlugo na nogach to zaraz kłucia:-/ wczoraj wyszlam ze szpitala i teraz bede zaciskac nogi by jeszcze 3 tyg. nic sie nie działo.
Świstak dobry pomysl z tym opisaniem, chyba tez bede musiala przygotowac takie kupki z opisem co do przedszkola jak pójdę do szpitala bo mój to też obojetnie co by założył ;-)
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Betka oszczedzaj sie te końcówki juz niestety ciężkie bywaja, ja juz bede coraz wiecej tylko leżeć bo jak tylko cos wiecej porobie czy za dlugo na nogach to zaraz kłucia:-/ wczoraj wyszlam ze szpitala i teraz bede zaciskac nogi by jeszcze 3 tyg. nic sie nie działo.
Świstak dobry pomysl z tym opisaniem, chyba tez bede musiala przygotowac takie kupki z opisem co do przedszkola jak pójdę do szpitala bo mój to też obojetnie co by założył ;-)
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wiktorka88 O
Dziewczyny melduje, że mi lepiej zjadlam te leki co lekarz kazał duzo pije i jest spokój mloda szaleje w brzuchu wiec chyba wszystko na dobrej drodze w piatek wizyta zobaczymy co i jak