reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Super że już dobrze, trzeba sie teraz oszczędzć. Pewnie mi się dobrze mówi bo nie mam dziecka w domu i moge sie relaksować kiedy chce. A kobietki z dziećmi PODZIWIAM WAS:):D

Ja też podziwiam te które maja dzieci !!
Teraz mnie głód dopadl!! Taki że hoho czekam az moj z pracy wróci i chleb przywiezie.
Weszlam na forum lutowych mam i sojnabig, pazdziernikowa aniolkowa mama, spodziewa sie synka :) super nie?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pewnie głupie pytanie ale czy można zagnieść dziecko? Bo właśnie się schylilam i mnie tak brzuch zabolał u dołu gdzie maleństwo na główkę. A dziś lekarz powiedział, że główka dotyka do macicy i tym bardziej się przestraszył, że jej coś zrobiłam:(

Dzidzianapokładzie ja też tak mam ostatnio z tym zamartwianiem , ciąża przebiega prawidłowo , a ja cały czas muszę się czymś przejmować , wcześniej bym chyba nawet nie pomyślała, że aż tyle zmartwień w ciąży sobie można wynaleźć . W sumie dlatego chciałabym jak najszybciej urodzić , znaczy w terminie oczywiście , wydaje mi się że jak już będzie ten dzieciaczek i będę miała na cokolwiek wpływ to będę spokojniejsza , a to jeszcze trzeba czekać i czekać

reklama
witam ja dziś panuje posiedzieć w kuchni, wczoraj z działki przywiezlismy jabłka i śliwki wiec jakieś ciasto do kawy wykręcę :)

Do góry