reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
to lux... :-) dzięki, ja gdzieś czytałam że naczynia krwionośne się rozszerzają czy coś w tym stylu...

Sojna trzymaj się, będzie dobrze.
Neilaa a co było u Ciebie problemem z karmieniem piersią? Dla mnie tez droga przez mękę, miałam przez to depresję. To jest coś czego najbardziej się boje i tym razem.

Ja biorę inofolik, wcześniej brałam kwas foliowy z solgara. Ginekolog wczoraj stwierdził, że jak za 2 tyg urośnie fasolka na widoczna bardziej to mi przepisze skierowania na badania... orientuje się któraś z Was ile takie badania kosztują?

A co do badań to moje TSH wynosi 5,090 :(
A prolaktyna 51...
Lekarz powiedział, że bardzo podwyższone... ale nie może mi nic przepisać bo do 14 tygodnia maluszek kształtuje swoje ciało... tzn... uszka, nosek, paluszki... itp.

Nie. Ten 0,4 mg. Choć mi teraz lekarz sugerował kupić OMEGAMED. Powiedział że tam jest kwas foliowy i inne witaminy.

Jestem po badaniu usg i wykluczono ciążę pozamaciczna, ogólnie Pani doktor twierdzi że to czysta fizjologia, zaraz beta i reszta badań. Zalecenia : duphaston 3x1 i leżenie

Sonja trzymam mocno kciuki.

Ja farbuje wlosy.

Tez mam tylozgieta macice. Potwierdzam bole krzyzowe przy porodzie. Moj kochany maz masowal mi plecy.

Bellina witaj :-) ja tez przechodze sporo zapaleniem. A wyniki erytrocyty 2-4 swieze i leukocyty 3-4. Ph 6.5 barwa zolta. Bakterie mieliczne. Reszta w normie.

Poziomka Ty jestes teraz w szpitalu?

Ale zescie naskrobaly. Mnie troche znowu boli podbrzusze i piecze niemilosiernie na dole. Od dzis mam postanowienie sie nie przejmowac. A mojego babelka przeziebienie bierze. Takze leki przeciwwirusowe w uzyciu.

reklama
meg88, a mój gin właśnie powiedział, że żadnych witamin do końca 10 tyg tylko sam kwas foliowy tylko ja mam ten duzo mocniejszy od zwykłego a omegamed - super, tez brałam w poprzedniej ciąży!!

sojnabig, super, że u Ciebie wszystko ok Dzisiaj Cię wypuszczą do domu czy zostaniesz na obserwacji ??

Nevka, chodzi Ci o ten cały pakiet ??

Wiecie co ja , żeby nie płacić zapisałam się na NFZ i będę chodzić żebym nie musiała płacić za wszystkie badania a co mc i tak będę śmigać prywatnie z wynikami ;-) W ciązy z córeczką tak zrobiłam i teraz też zamierzam tak zrobić ;-)

Do góry