reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Sojnabig dobrze ze jesteś w szpitalu bynajmniej sprawdza czy wszystko jest ok !!!ja zawsze po badaniu plamilam jak byłam w ciąży taki mój urok ponoc ze naczynka mi pękają :-/

Beti39 też ma identyczny termin jak rok temu w październiku i też się strasznie boje !!

Bbubbka sporo bierzesz tych leków ale jak trzeba to trzeba :-)

Neilaaa ja nie farbuje ale to chyba nie te czasy ze farba szkodzi :-)

Bellina witaj :-)

reklama
Najwazniejszy dzidziuś,a praca sie nie przejmuj;)
tez tak sądzę :)
Sojnabig dobrze ze jesteś w szpitalu bynajmniej sprawdza czy wszystko jest ok !!!ja zawsze po badaniu plamilam jak byłam w ciąży taki mój urok ponoc ze naczynka mi pękają :-/

Beti39 też ma identyczny termin jak rok temu w październiku i też się strasznie boje !!

Bbubbka sporo bierzesz tych leków ale jak trzeba to trzeba :-)

Neilaaa ja nie farbuje ale to chyba nie te czasy ze farba szkodzi :-)

Bellina witaj :-)

No ale ja na brązowo plamie... :/

Dziewczyny ja tez mam podobny termin jak w tamtym roku a o ciazy dowiedzialam sie w tym samym czasie. 19 bedzie równy rok jak stracilam 2 ciążę i az panikuje na sama mysl ze to juz niedlugo

Sojnabig, też na brązowo plamilam i zawsze kilka godz po badaniu nawet jak byłam w szpitalu w 30 tc to plamilam po badaniu ogladneli mnie z każdej strony i stwierdzili że taki mój urok . Będzie dobrze !!!!

Bbubbka ja zaszlam w ciążę w tym samym czasie co rok temu i mam ten sam termin boje się bardzo żeby wszystko było ok !

Sojnabig, też na brązowo plamilam i zawsze kilka godz po badaniu nawet jak byłam w szpitalu w 30 tc to plamilam po badaniu ogladneli mnie z każdej strony i stwierdzili że taki mój urok . Będzie dobrze !!!!

Bbubbka ja zaszlam w ciążę w tym samym czasie co rok temu i mam ten sam termin boje się bardzo żeby wszystko było ok !
Oby było tak jak mówisz :*

dziewczyny podbijam pytanie czy któraś słyszała o przeciwwskazaniach woskowania nóg i pach w ciąży? Bo ja już kilka lat stosuję tę metodę i nie wyobrażam sobie inaczej, ale czego się nie robi dla baby :-)

reklama
Meg88 nie ma przeciwskazan przed porodem się woskowalam i śmiałam się do kosmetyczki ze ma to robić delikatnie zebym nie urodziła za wcześnie ;-)

Do góry