reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Probowalam jeszcze mu wmówić, że pieluchy zmieniać też tylko on powinien ale sie chlopina nie dał. Bedziemy na zmianę :) kazał tez kupic butelke jedną bo też później bedzie chciał karmić. Moge swoj pokarm do butli przelewac?
W domu my mamy dosc jasny podział obowiązków, on pierze, wywiesza pranie i sklada, myje okna, kabine prysznicowa, piekarnik. Jak ma wolny tydzien robi tez obiady. Ja odkurzam kurze, podlogi i myje podlogi ( obecnie stara sie też on to robic), a no i sprzątam kuwete kotów :) gotuje obiady tylko jak moj w pracy.
Patrish super, że wszystko ok :)
Macie juz biustonosze do karmienia?

reklama
jasne ze możesz. najlepiej kupić laktator który odciaga od razu do butli :) później tylko smoczek i ewentualnie podgrzać i juz :)
musze sobie wyczytać i zapisać ile pokarm może stać w temp pokojowej a ile w lodówce.
bo mrozenia pokarmu jakoś nigdy nie potrafiłam ogarnąć[emoji14]
patrish super ze na wizycie wszystko ok :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Wiktorka ja bym z ta kuweta odpuściła, nie ważne jak czyste są kotki ale to zawsze odchody i wolałabym dmuchać na zimne.

Wwczoraj oglądałam staniki do karmienia zastanawiam się nad zakupem dwóch modeli :

Link do: Anita MISS RIBBON - Biustonosz z trójkątną miseczką - cashmere rose - Zalando.pl

Link do: Anita Biustonosz z trójkątną miseczką - schwarz - Zalando.pl

zerkałam tez na stronę Lingeria ale w sklepach on line maja kiepski wybór wiec chyba się przejadę na rekonesans

Racja tatę trzeba od razu wciągnąć w opiekę nad dzieckiem, bo słyszałam o takich co to kupy nie przebiorą:(
Jak po porodzie chciałam wziasc prysznic to mała akurat strzeliła kupę wiec chciałam ja przebrać apołożna na to ze ja juz zrobiłam swoje i prysznic w spokoju mi sie należy a kupa zajmie sie tata :) no i sie zajął jak wróciłam to pościel i dwa komplety ubranek były brudne ale jaki był dumny ze w koncu mu sie udało:)

Ja specjalnego biustonosza nie kupuje. Przy córce tez nie miałam i dałam rade wiec nie będę wydawała pieniędzy ;)
zawsze to parę groszy w kieszeni :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Życiowa i bylo ci wygidnie ? Ja znalazlam bardzo ładne, chyba zamówie dwa. Już kiedys pisałam, że to jedyny czas kiedy mam piersi wiec w staniki inwestuje :)
Patriah dokladnie myje rece po czyszczeniu wiec nie ma paniki, mialam juz toxo zrobiona kilka razy ciagle ujemna wiec na spokojnie

Wiktorka było :)
miałam takie bawełniane. najwygodniejsze na święcie wtedy dla mnie hehe
ja kupiłam sobie dwa biustonosze jak mi piersi zaczęły peczniec ale są juz za małe[emoji14]po domu chodzę w sprtowym takim i jest mega :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Do góry