reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktorka powie ci ze wszystko jest ok i ze to normalne. bez badania na fotelu nie będzie znał konkretów bo do tego musi cie zbadać.
ale wg mnie to już jest naprawdę normalne z córką miałam tak samo. ale rozumiem ze się martwisz... każda z nas woli dmuchać na zimne i wszystko sprawdzać jak jest możliwość :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

heh hej

Wiktorka 88 , Zyciowa dobrze radzi konieczna konsultacja u lekarza, co do nocnych harcow to nie chce być złym wrobita ale u mnie w pracy dziewczyny mówiły ze takimi nocnymi markami mogą być i w życiu wiec może cie czekać podobna historia, u mnie na początku ciąży było podobnie teraz mały się trochę uspokaja i kładzie się ze mną spać ok 23.00 a w ciągu dnia czuje na spokojnie jego ruchy ( nawet teraz jak sobie tu pisze ) i naszczescie nie zajadam

ja na wizytę wybieram się dziś muszę się podpytać jak mały jest ułożony bo czasem bardzo mnie boli prawy bok i nie wiem czy przypadkiem tam sie główka nie rozpycha, dodatkowo czasem mam takie dziwne skurcze w dole brzucha i nie wiem czy to mi się miednica rosciaga czy mały buszuje albo może cos z szyjka

Lekarz mówi, że normalne' szyjka sie przygotowuje. Wizyte mam w przyszlym tyg. Konsultowalam sie i my szczepimy nasze dziecie na wszystko pneumokoki też, a pozniej na raka szyjki macicy

Mnie też tak kłuje i zastanawiam sie czy jest ok. A jak sie pytam to mi mówia ze to normalne... A
nikt nie chce szyjki sprawdzić... Troche sie martwie ale mam nadzieje że jak będe sie oszczedzać to dotrwam do 37 tyg:)

reklama
Do góry