reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny, jak to u was jest z domowymi obowiązkami? Jesteście nadal w stanie wszystko ogarniać po staremu?
Pytanie oczywiście do tych z was, które nie mają problemów ze zdrowiem i wskazań, żeby leżeć ;)
Ja do tej pory (dziś zaczynam 35 tc) zupełnie się nie oszczędzałam. Dziś zabrałam się za szorowanie szafek w łazience, takie większe, z wchodzeniem po krześle itp. i mega kiepsko się poczułam - brzuch napięty, ja cała jakaś osłabiona. Chyba czas już trochę odpuścić :(

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiola to ja tak samo! Odkurzanie, mycie podlog, skakanie po krzeslach i o ..
Brzuch napina sie co raz czesciej, pachwiny bolą i czasami brzuch pobolewa, też stwierdzilam, że czas odpuścić

Wiol ja ciagle mam cos do robienia w domu lubie miec czysto i porzadek takze dzis odkurzanie mycie podlog kurze to tak prawie ze codziennie ale zlapalam dzis wkret na mycie lazienki kafelek itd i w pewnym momencie na plecy niewyrobilam i teraz leze..ale mam czysto :)

Ja już nie szaleję zecsprzataniem. Mój lekaez mowi że jak brzuch twardnieje to trzeba się położyć i lepiej nie przesadzać żeby za wcześnie nie urodzić[emoji6]

Ja nie mogę nic zrobić bo mnie boli pod mostkiem, między żebrami jak tylko chociaż troszkę się schyleo_O nawet siedzieć muszę jakbym połknęła kij, bo inaczej boli. Nie wiem czy to dziecko gniote czy to przepona czy jeszcze coś innego.

reklama
received_1067673126642043.jpeg
received_1067673119975377.jpeg

Załączniki

• received_1067673126642043.jpeg
    received_1067673126642043.jpeg
    22,3 KB · Wyświetleń: 330
  • received_1067673119975377.jpeg
    received_1067673119975377.jpeg
    21,3 KB · Wyświetleń: 317
Do góry