reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja się cieszę, że wybór wózka mam już za sobą :-\ zawsze myślałam, że będzie to takie przeżycie, że będę tak jakoś to mile wspominała a dla mnie to było straszne :-) żaden nie był taki jak być chciała, wszystkie do siebie podobne, nie te kolory, ciężkie itp :-) No i wybór wózka w ciąży kiedy nie możesz go podnieść też takie sobie :-) już czuje jak się zdziwię kiedy będę miała to zrobić :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny założyłam nowy temat, w którym możemy pochwalić się naszymi wózkami ... a właściwie naszych maluchów :)

niech każda wpisze swoj wozek jako post... i tylko posty z naszymi wozkami - bez komentarzy, ewentualnie oceny... zeby było przejrzyscie

my kupiliśmy Teutonie spacerówkę gondolkę i nosidełko a do tego śpiworki torby i jeszcze parę gazetow :)

20160512_185208.jpeg

Załączniki

• 20160512_185208.jpeg
    20160512_185208.jpeg
    60,8 KB · Wyświetleń: 351
reklama
Do góry